首页
登录
职称英语
In what department would this class most likely be offered? [originaltext] T
In what department would this class most likely be offered? [originaltext] T
游客
2023-11-12
72
管理
问题
In what department would this class most likely be offered?
The first book we’ll be reading in this class will be One Hundred Years of Solitude by Gabriel Garcia Marquez. Marquez was the winner of 1982 Nobel Peace Prize and this is his most famous novel. The story is set in the 1700s in South America. It’s a story of the successes and failures of the Buendia family, and it covers it all--love and death, war and peace, youth and age. The story begins with one man and one woman, Jose Arcadio and Ursula, setting off in the jungles to start a new life in a new town. What follows is a chronicle of their lives. You can find copies of the book at most bookstores downtown, and I think the school bookstore has some used copies, too. We’11 be reading the English translation, but I encourage you to read the Spanish edition, too. The novel has been translated into 15 different languages, though the most common editions are in either Spanish or English.
选项
A、Economics of South America.
B、Latin American History.
C、United States history.
D、Political Science.
答案
B
解析
这篇文章是对一本书的介绍,显然,该书是课本之一,我们根据书的内容可以判断本题答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3180620.html
相关试题推荐
Whatdoesthisconferencecenteron?[br][originaltext]Organizerssaythe
Whatdoestheconversationsayaboutregistration?[br][originaltext]M:Goodm
Accordingtothenews,Rodinapartyisbecomingimportant[br][originaltext]
Humanrightsactivistscomplainthat______.[originaltext]UnitedNationsSec
WhichoneisNOTtrueabouttheresultoftheattack?[originaltext]Abomba
Whatisthetopicofthispassage?[br][originaltext]Doyouunderstandwh
Whatisthetopicofthispassage?[br][originaltext]Doyouunderstandwh
Whycouldn’tthewomanfindadesirable3-bedroomapartment?[br][originaltext
Whycouldn’tthewomanfindadesirable3-bedroomapartment?[br][originaltext
Whycouldn’tthewomanfindadesirable3-bedroomapartment?[originaltext]M:Th
随机试题
ReadtheinformationaboutThomasEdison.Choosethecorrectwordtofilleachg
Careforchildrenandolderpeoplehasrecentlyhittheheadlines.Governmen
已知a>b,则下列等式恒成立的是()
某男,65岁,缺失,可摘局义齿初戴2周,咀嚼时常咬颊黏膜。可能原因是A.上领后牙
A.噻唑烷二酮类药物B.双胍类药物C.磺酰脲类药物D.α-葡萄糖苷酶抑制剂E.胰
科学家发现大洋底部的裂陷扩展从来没有停止过。这个发现可能会解答一个曾引起人们关注
商品类远期协议在大宗商品贸易过程中产生的原因有()。A.大宗原材料的单次交
关于氢氧化铝的描述,下列哪一项是正确的()A.抗酸作用较弱 B.不产生收
根据《全国主体功能区规划》,推进形成全国主体功能区的主要目标不包括( )。A.
下列资金成本中,属于资金占用费的有()。A.借款手续费 B.发行债券支付
最新回复
(
0
)