首页
登录
职称英语
I’ve written before about Sherry Turkle’s new book, Alone Together: Why We E
I’ve written before about Sherry Turkle’s new book, Alone Together: Why We E
游客
2023-11-12
56
管理
问题
I’ve written before about Sherry Turkle’s new book, Alone Together: Why We Expect More from Technology and Less from Each Other, on adolescents’ use of the Web, social media and connected devices. Turkle thinks it might well be overuse; she sounds alarm bells about what the new tools could be doing to their emotional development, much like what Nick Carr highlights what could be doing to our intellect. I don’t know if she’s right or not, but I do find one aspect of her work striking: Since when did we start to worry that the social kids were spending too much time with computers?
When I was an adolescent, there was a veiy strong negative correlation between the amount of time you spent in front of a computer and the number of your peers, male or female, who wanted to hang out with you. That is just not the case anymore. These days you’re not a weirdo if you know too much about digital technologies; you’re a weirdo if you don’t know enough about them.
In a short space of time, a few digital resources have become something between enormously popular and pervasive in America. These include Google, Facebook, the Apple iCo-system, Amazon and Twitter. They’re collectively responsible for a huge amount of computer sales and screen time. More fundamentally, they’ve turned screen time from a signal of geekiness(极客文化), a job requirement or a necessary evil into a straightforward aspect of modern existence.
How did this happen? It wasn’t by law. And it wasn’t by hype(大肆宣传)or clever marketing. Those help spark demand, not sustain it; you can’t fool all the people all the time. Network effects were important in explaining the success of some of these, as were brilliant strategics for building and exploiting platforms, but 1 want to highlight something else all these resources have in common: They all delight their users.
They do so, I believe, by being some combination of simple, social and useful. But I don’t want to dive deep here into an examination of technology delight. I just want to stress that it now exists, and that it’s a wonderful, unexpected and underappreciated phenomenon.
This is without question a good thing. Turkic, Carr and the other tech pessimists might have some good points, but we shouldn’t let them obscure the big picture. The world of technology has passed an important tipping point; It’s expected to delight us now, not frustrate us. Users are increasingly going to expect and demand that the techs they use make sense to them. This feels to me like a one-way street. I can’t see how we’ll ever retreat back to technologies that alienate us, just like we won’t go back to buying cars that break down a lot or cathode ray tube TVs. We can look forward to more, different and greater delights from technology, rather than more tools built by geeks for geeks. How is this not great news? [br] The popularity of some digital resources causes the following EXCEPT that
选项
A、a large number of computers are sold
B、a lot of time is spent in front of computers
C、the screen time is no longer a job requirement
D、the screen time becomes a complicated aspect in life
答案
D
解析
细节题。第三段的第三、四句提到“这些数码资源的普及导致电脑销量大增,人们花大量的时间在电脑上。更为重要的是,它们把玩电脑从极客文化的标志、下作的必需品或必然的恶行变成现代生活中一个简单的方面。”因此[D]”玩电脑变成生活中一个复杂的方面”是对文章意思的曲解,所以为正确答案。[A]“大量的电脑被销售”、[B]”在电脑前花费大量的时间”和[C]“玩电脑不再只是工作的必需品”均是因为数码资源普及所引起的,故均排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3179976.html
相关试题推荐
Astronautsare______allkindsoftestsbeforetheyareactuallysentupinas
Isn’tittimeyou_________someseriousworkbeforetheexamination?A、getdown
Accordingtothepassage,beforetheagreementwasannouncedMonday,thetwosid
Mr.Wells,togetherwithallthemembersofhisfamily,______forEuropethisaf
Mybossorderedthatthelegaldocuments______tohimbeforelunch.(2012年考试真题)A、b
Howviolentmusttheriotingbecomebeforethegovernmentdeclaresastateof___
Itwasessentialthattheapplicationforms______backbeforethedeadline.A、must
Mr.Wangwas______foranhourbeforedinner.A、verytired,sohelaiddownB、sot
Youwillfindit______youradvantagetolearnsomeFrenchbeforeyouvisitFran
We’llneedto______theprobleminmoredetailbeforewemakeanydecision.A、goi
随机试题
Molesarealmostcompletelyblind,althoughitstinyeyescandistinguishlight
HowGeniusesWorkWithoutadoubt,Einsteinwasagenius
[originaltext]W:Doyouthinkdreamspredictthefuture?Ihadadreamlastnig
A.日光放射状骨针 B.葱皮样骨膜反应 C.大量棉絮状肿瘤骨 D.膨胀性皂
B超监护不能显示的项目是A.胎盘位置 B.胎心搏动 C.胎肺成熟度 D.胎
下列关于再生障碍危象的叙述错误的是A:可出现某系或全系减少B:骨髓涂片中可见巨
患儿女.6岁。确认为流行性腮腺炎,护士在护理过程中应注意观察是否出现并发症。可能
(2020年真题)甲公司为增值税一般纳税人。2019年10月,甲公司发生的有
对于夹片式具有自锚性能的锚具,先张法低松弛预应力筋张拉程序为()。A.0→初应力
施工现场电焊、气割场所的防火要求正确的有()。A.乙炔发生器和氧气瓶之间的存放距
最新回复
(
0
)