首页
登录
职称英语
When bringing a newborn baby home from the hospital, most new parents expect
When bringing a newborn baby home from the hospital, most new parents expect
游客
2023-11-12
74
管理
问题
When bringing a newborn baby home from the hospital, most new parents expect a few sleepless nights. However, when an uninterrupted night’s sleep becomes a distant memory, and it is no longer weeks, but months or years since you experienced one, a parent may grow angry, frustrated, and exhausted.
Our firstborn, Robert, was nine-month-old when a girlfriend mentioned that her month-old daughter was regularly sleeping through the night. I was overcome with bitter envy, for it was a feat our son had yet to do. Finally, at twelve months, he slept an entire night. I was elated, believing we’d finally overcome that particular hurdle. Unfortunately, it was the only complete night’s sleep we would enjoy for the next four years.
Three pediatricians insisted Robert’s problem was not unusual, and that he would eventually grow out of it. He had no problem going to sleep. In fact, at bedtime he never resisted, and drifted off to dreamland with relative ease. Yet, within an hour after my husband and 1 went to bed, he would wake up. Sometimes those nocturnal activities would include diaper changes, or eventually trips to the bathroom. Yet, often they would be repeated throughout the night, and would require a great deal of coaxing before sleep was again achieved.
Sometimes Robert would behave erratically, flailing around restlessly, being cranky and irrational. Had I not personally supervised his daily care, I would have suspected these nightmarish fits were the product of some daytime trauma.
As my husband and I desperately sought an uninterrupted night of sleep, we began trying every trick imaginable. As per advice from the experts, we briefly tried the tough love routine, where a parent checks for the obvious(such as wet diapers), and then walks away, allowing the baby to cry himself to sleep. It was agony for all concerned, and did absolutely no good. Someone suggested that Robert might be waking up, when we all went to bed, due to the absence of noise. My husband immediately purchased a small radio for the nursery. Another article said warm milk before bedtime would do the trick, while another suggested no beverage. We rocked, walked, ignored, coddled, fed, gave beverages, and took them away.
The most frightening aspect of this type of problem is what sleep deprivation can eventually do to a parent’s state of mind and judgment. I recall one instance when my husband snapped, and began shouting at our wakeful two-year-old son. It so terrified our child, it caused him to literally forget to breathe, and then he broke into a heartbreaking silent sob. My husband was devastated by his own behavior, and we were always grateful that those years of sleepless nights didn’t escalate into a more severe situation.
By the time Robert was three, we moved to another community, and new doctors. But two doctors later, and a son nearing kindergarten, still had not provided us with a complete night’s rest. I wonder about those doctors, who choose to discount our problem, ignoring what it could be doing to our family, and how even the best parents might slip into child abuse when sleep is not sufficient. [br] According to the author, what would parents eventually do with a sleepless, troublesome newborn baby?
选项
A、They might turn themselves into pediatricians themselves after some years.
B、They would treasure the experience because it would become a distant dream.
C、They would be overcome with bitter envy for some regularly sleeping children.
D、They would probably become some abusive parents because of sleep insufficiency.
答案
D
解析
推理题。根据最后一段最后一句可知,即使是最好的父母,在睡眠不足的情况下也会发脾气,从而滥用武力虐待孩子,因此[D]为正确答案。[A]与原文作者对医生不满意的态度(医生只会对问题轻描淡写,而不真正关心带给患者家庭的影响)不符;[B]”他们会因为这样的经历将成为遥远的梦而珍惜”与原文描述(这对父母自从孩子12个月时没被打扰睡过一夜后,就每夜不得安宁了)不符;[C]不是结果,只是心态。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3179915.html
相关试题推荐
Theresultisnotthesame______theyhadexpected,______wasratherdisappointin
Hewasnotallowedtoleavewithouthisparents’permission,______insufficient
He______consciousofhisdutiestohisparentsasafilialson.A、wasandalway
Becauseoftheunexpectedchanges,theypostponed______usananswer.A、givingB、
Thegraduatesexpectedthere______adecentfarewellpartybeforetheirdepartu
Inreturnfortheirhospitality,Mr.andMrs.Browndecidedtoholdapartyto_
Twoyearsago,myparentsstartedcollectingtheirSocialSecuritychecks,
Twoyearsago,myparentsstartedcollectingtheirSocialSecuritychecks,
Twoyearsago,myparentsstartedcollectingtheirSocialSecuritychecks,
Almost300shipsarrivedinVictoriain1852,bringing100,000people______gol
随机试题
(66)Prosperousalumnihelpedmake2006arecordedfund-raisingyearforcol
Onemustremembertoremainquietwhen______attendsaconcert.A、youB、sheC、he
[originaltext]W:Ioftenreadtwonewspapers.WashingtonPostandTheSun.What
Inthepressconferencebeforethefinal,thecaptainoftheteamgavehis______
图像处理系统可以减少组织里流通的纸张数量。为了降低用户使用错误图像的可能性,管理
下列有关老北京人住宅禁忌的表述,正确的有( )。A.院门一定要开在八卦的坎位
资金交易员应当向高级管理层如实汇报金融衍生产品中的或有资产、隐含风险和()等
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
某公司于2008年3月1日向生产厂家赊购一批商品,商品总价为20000元,对方给
(2019年真题)含有砷、汞等矿物类成分的中成药,长期服用可造成血尿、蛋白尿等肾
最新回复
(
0
)