首页
登录
职称英语
What’s the result of the planned cuts in economic aid to Palestinians? [br] [o
What’s the result of the planned cuts in economic aid to Palestinians? [br] [o
游客
2023-11-12
74
管理
问题
What’s the result of the planned cuts in economic aid to Palestinians? [br]
A new report from the World Bank warns that projected cuts in economic aid to Palestinians once Hamas forms the government could cause the deep economic depression in the Palestinian territories. The World Bank report warns of a bleak economic future for Palestinians if International donors go through with plans to cat financial assistance to the Palestinian authority. Most international donors have said they will no longer be able to make direct disbursements to a Hamas dominated palestinian authority because of the group’s refusal to recognize Israel and disarm. Israel also says it is halting the transfer about 15 million dollars a month in customs and tax revenue it collects and disburses to the Paiestinian authority because it says Hamas will be able to control the money. As the result, the World Bank warns personal incomes in the Palestinian territories could drop by as much as 30 percent this year. Unemployment could double to nearly 40 percent, and the Palestinian economy could shrink by nearly 30 percent. Hamas leaders say they are seeking alternate sources of funding in the Muslim world in countries like Iran. So far there is no indication that funding has been found.
选项
A、they no longer needed economic aid
B、they had the intention of invasion
C、Hamas group hesitated to recognize Israel and disarm
D、Hamas group refused to recognize Israel and disarm
答案
D
解析
此题为测试原因的事实细节题。根据新闻中“...because of the group’s refusal to recognize Israel and disarm.”可知正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3179333.html
相关试题推荐
What’sthepurposeofthetalk?[br][originaltext]Asaresultofrisingu
What’sthepurposeofthetalk?[br][originaltext]Asaresultofrisingu
By1950,theresultsofattemptstorelatebrainprocessestomentalexperie
By1950,theresultsofattemptstorelatebrainprocessestomentalexperie
Wewillbelosingmoneythisyearunlessthatneweconomicplanofyours______
BritainputeconomicrestrictionsagainstIranfor______.[originaltext]Prot
Ifwehadbeenmorecareful,we______muchbetterresultsnow.A、wouldbegettin
Sharesonthestockmarkethave_______asaresultofaworldwideeconomicdown
Thecitysuffered______damageasaresultoftheearthquake.(1996年考试真题)A、consid
Theeconomicrecessionhasmeantjob______thatisararething.(2006年考试真题)A、sec
随机试题
Mankind’sfascinationwithgoldisasoldascivilizationitself.Theancien
WehavequiteabitofinformationaboutancientEgyptianmedicine.Physicia
Wal-Martsaysthemoveispartofitssustainabilityprogram,bywhichthecompa
[audioFiles]2018m2s/audio_ezfj_118_201802[/audioFiles]BellInancientt
Byreadingmother’sfacialexpressions,______(我隐约猜到将有不同寻常的事发生).Iguessedvaguel
《知识产权协定》规定成员必须予以保护的对象是()。A.集成电路布图设计 B
混凝土工程中,下列构件施工时不需要采用底部模板的是( )。A.雨棚 B.升板
蛋白质-能量营养不良多见于A.1岁以内儿童 B.2岁以下儿童 C.3岁以下儿
对HBeAg阳性母亲所生下的新生儿行预防乙肝的免疫处理,最恰当的方法是肌注(
下列关于上市公司发行新股申请过程中信息披露的表述,正确的有()。 A.证券发
最新回复
(
0
)