首页
登录
职称英语
Increasing numbers of parents in the U.S. are choosing to teach their kids at
Increasing numbers of parents in the U.S. are choosing to teach their kids at
游客
2023-11-08
103
管理
问题
Increasing numbers of parents in the U.S. are choosing to teach their kids at home. In fact, the U. S. Department of Education estimated that, in 1999, around 850,000 children were being homeschooled. Some educational experts say the real figure is about double this estimate, and the ranks of homeschooled children appear to grow at a rate about 11 percent annually.
At one time, there was a stigma associated with homeschooling. It was traditionally used for students who could not attend school because of behavioral or learning difficulties. Today, however, more parents are taking on the responsibility of educating their children at home due to dissatisfaction with the educational system. Many parents are unhappy about class size, as well as problems inside the classroom. Teacher shortages and lack of funding mean that, in many schools, one teacher is responsible for thirty or forty pupils. The result is often that children are deprived of the attention they need. Escalating classroom violence has also motivated some parents to remove their children from school.
Critics of homeschooling say that children who are not in the classroom miss out on learning important social skills because they have little interaction with their peers. Several studies, though, have shown that the home-educated appear to do just as well in terms of social and emotional development as other students, having spent more time in the comfort and security of their home, with guidance from parents who care about their welfare. In spite of this, many critics of homeschooling have raised concerns about the ability of parents to teach their kids effectively. Many parents whose homeschool have no teacher training and are not competent educators of all the subjects taught in schools. In terms of academic achievement, however, homeschooled children do just as well as those who have been in the classroom and many walk the campuses of Harvard and Stanford alongside the conventionally-educated.
With an increasing number of disgruntled parents taking their children out of class, schools are receiving less money in per pupil funding. Some see this as a threat to the system, and argue that schools will never be able to improve their situation and restore parents’ confidence in the educational system. Many schools have opened their doors to homeschoolers on a part-time basis, allowing these children to attend classes once or twice a week, or take part in extra-curricular activities such as playing football or taking ballet lessons. While parents will not completely put their confidence back into the system, many of them have reached a compromise that allows their children the extra benefits of peer interaction and access to a wider choice of activities.
Whatever the arguments for or against it, homeschooling in the U.S. has become a multimillion dollar industry, and it is growing. There are now websites, support groups, and conventions that help parents assert their rights and enable them to learn more about educating their children. Though once the last resort for troubled children, homeschooling today is an accepted alternative to an educational system that some believe is failing. [br] Which of the following is NOT the viewpoint of the critics on homeschooling?
选项
A、Those children who don’t go to school are lacking important social skills.
B、The ability of parents to teach their kids is doubtful.
C、The home-educated children are able to enter those famous universities.
D、The home-educated children have little interaction with their peers.
答案
C
解析
细节题。第三段的主要内容是家庭教育的批评者们认为,在家接受教育的孩子学不到重要的交际能力,并怀疑家长教育孩子的能力。A 和D 由第三段第一句中“…miss out on learning important social skills because they have little interaction with their peers.”可见;B 由第三段第三句和第四句中“…no teacher training…not competent educators”可见。因此 A 、B 、D 都是他们的观点,而C 是文中用来反驳这些观点时所引用的例子。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3168144.html
相关试题推荐
Personalityistoalargeextentinherent—Atypeparentsusuallybringabout
Personalityistoalargeextentinherent—Atypeparentsusuallybringabout
Personalityistoalargeextentinherent—Atypeparentsusuallybringabout
Personalityistoalargeextentinherent—Atypeparentsusuallybringabout
Personalityistoalargeextentinherent—Atypeparentsusuallybringabout
Personalityistoalargeextentinherent—Atypeparentsusuallybringabout
Personalityistoalargeextentinherent—Atypeparentsusuallybringabout
Personalityistoalargeextentinherent—Atypeparentsusuallybringabout
Personalityistoalargeextentinherent—Atypeparentsusuallybringabout
Personalityistoalargeextentinherent—Atypeparentsusuallybringabout
随机试题
Vibrationsinthegroundareapoorlyunderstoodbutprobablywidespreadmea
回想起小学四年级以后的日子,便有如进入了一层一层安静的重雾,浓密的闷雾里,甚至没有港口传来的船笛声。那是几束黄灯偶尔挣破大气而带来的一种朦胧,照着鬼影般
【B1】[br]【B6】A、besidesB、henceC、howeverD、accordinglyC逻辑关系辨析。本句过渡到crimestori
Whichofthefollowingistrueabouthigh-incomebabies?[br][originaltext]
王先生存入银行10000元、2年期定期存款,年利率为5%,那么按照单利终值和复利
下列各项管理中,不属于资源管理的是()。A、资金管理 B、合同管理 C、技
患者,女,21岁。因喉炎而服用磺胺药物,继见皮肤红斑、丘疹,伴灼热剧痒、口干、便
A.苯佐那酯 B.喷托维林 C.氨茶碱 D.异丙肾上腺素 E.倍氯米松兼
开工前,由()召开工程范围内有关地上建(构)筑物、地下管线、人防、地铁等设施
在我国引起肉毒中毒的食品主要是A.剩饭 B.家庭自制发酵食品 C.乳类 D
最新回复
(
0
)