首页
登录
职称英语
What was the possible reason for the shuttle disaster? [originaltext] NASA’s
What was the possible reason for the shuttle disaster? [originaltext] NASA’s
游客
2023-11-07
66
管理
问题
What was the possible reason for the shuttle disaster?
NASA’s brightest investigators have toiled for six months to find out what caused the shuttle disaster. The leading theory was that a block of foam fell from the external tank, damaging a wing so severely that Columbia could not survive reentry. Today, in the most dramatic test so far, NASA simulated the forces at play. The foam, fired at 500 miles an hour into me reinforced carbon tunnel of a shuttle wing. The results left investigators astonished but also relieved. They now believe they’ve proved their theory of what caused Columbia to disintegrate high above Texas on the morning of February 1st with the loss of all seven astronauts aboard.
选项
A、Columbia could not survive reentry.
B、A block of foam damaged a wing.
C、The aircraft disintegrated in the sky.
D、The external tank was made of reinforced carbon.
答案
B
解析
细节判断题。根据新闻中提到的“多数人认为失事的原因是一块泡沫材料碎片从机身外壳脱落从而严重撞毁了机翼”这点来找到正确选项B项。而后面的实验又进一步证实了这一假设。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3167058.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[br][originaltext](25)The
WhathappenedonJanuary27th,1967?[br][originaltext]Althoughitisimp
Ronaldofirstbecamethestarofasoccerclubattheageof[br][originaltext
Ronaldofirstbecamethestarofasoccerclubattheageof[br][originaltext
Ronaldofirstbecamethestarofasoccerclubattheageof[originaltext]R
WhydidthestudentcometoseeMr.Green?[br][originaltext]Man:MayIseeMr
WhydidthestudentcometoseeMr.Green?[br][originaltext]Man:MayIseeMr
Whatistheman’spurposeofbeinghere?[originaltext]W:Goodevening,sir!Wel
WhichofthefollowingisCORRECT?[br][originaltext]W:Hi,Zach.M:Hey,Lisa
WhichofthefollowingisCORRECT?[br][originaltext]W:Hi,Zach.M:Hey,Lisa
随机试题
"VisualMusic"isafine-tuned,highlydiverting,deceptivelyradicalexhibit
[originaltext]M:Whenistheassignmentdue?Andwhattypeofreportdoyouwan
Ithasbeenarguedthathighratesofeducationareessentialforcountriest
[originaltext]M:Igotsomebadnewstoday.Duetotheeconomiccrisis,thecom
[originaltext] (16)WhileGailObcamp,anAmericanartist,wasgivingaspeech
坝面护坡的范围对上游面应由坝顶至最低水位以下()左右。A.1.5m B.
图示梁中支座反力RA的影响线,正确的是:
(2017年真题)某基金买入某股票6000000股,占上市公司总股本的5.1%,
A.天人合一 B.阴平阳秘 C.整体观念 D.形神合一 E.辨证论治中医
下列关于投标文件的补充、修改或撤回的说法,错误的是()。A.在投标截止时间
最新回复
(
0
)