首页
登录
职称英语
Country music is about ______. [br] [originaltext] City people usually thin
Country music is about ______. [br] [originaltext] City people usually thin
游客
2023-11-07
74
管理
问题
Country music is about ______. [br]
City people usually think they are a lot smarter than country people. They often laugh at simple country ways. But people do not laugh at country music. It is one of the most popular kinds of music in the United States today.
(17[B])Perhaps it is so popular because it is about simple but strong human feelings and events--love, sadness, good times, and bad times. It tells real-life stories and sounds the way people really talk. As life becomes more and more complicated, it is good to hear music about ordinary people.
Country, sometimes called country-western, comes from two. kinds of music. (18[D])One is the traditional music of the people in the Appalachian Mountains in the eastern United States. The singers usually play guitars, and in the 1920s they started using electric guitars.
(19[A])At first city people said country music was low class. It was popular mostly in the South. (20[D])But during World War Ⅱ, thousands of Southerners went to the Northeast and Midwest to work in the factories. They took their music with them. Soldiers from the rest of the country went to army camps in the South. They learned to like country music. Slowly it became popular all over the country.
Today country music is popular everywhere in the United States and Canada--in small towns and in New York City, among black and white, and among educated and uneducated people. About 1200 radio stations broadcast country music twenty-four hours a day. English stars sing it in British English, and people in other countries sing it in their languages. (18[D])The music that started with cowboys and poor Southerners is now popular all over the world.
选项
A、They wanted to learn to like country music.
B、They wanted to take music with them.
C、Country music was popular all over the country.
D、They wanted to work in the factories there.
答案
D
解析
细节题。文章中说:二战中,为了到factories里work,成千上万的南方人来到了东北部和中西部。这与选项D 是一致的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3166463.html
相关试题推荐
WhendidthewomenwinacourtrulinginBritain?[originaltext]PoliceinSw
WhodiedlastMonday?[br][originaltext]Dignitariesfromaroundtheworld
Whatevidencedidinvestigatorsfailtofind?[br][originaltext]Athree-mo
Whatevidencedidinvestigatorsfailtofind?[originaltext]Athree-monthpr
Australia’snewPrimeMinisterKevinRuddhasopposed[originaltext]Australi
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]Settlersoriginallyca
Whatisthepassagemainlyabout?[originaltext]Settlersoriginallycameto
Whowerethefirstinsurancecontractsdesignedtoprotect?[br][originaltext]
Whowerethefirstinsurancecontractsdesignedtoprotect?[originaltext]It
What’stheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Hi,Bill.Youweren
随机试题
WhataretheygoingtodonextFriday?[br][originaltext]M:Wouldyouliketo
WhostagedtheprotestonSaturday?[br][originaltext]TheIsrealipeacecam
Ittakes(much)______timetogotherebytrainthanbyplane.more本题考查形容词比较级的用法。句
Whatshouldwedofirstwhenwemakemistakes?Weshouldacknowledgeit______.[
[originaltext]M:Paula,willyoubereadytoleaveateight?Theweatherisnot
[originaltext]WhenisourmanagerleavingforNewYork?[/originaltext][origina
主含生物碱的药材是A.白芍 B.苦参 C.防己 D.附子 E.山豆根
关于裁员的说法,错误的是()。A.管理不当的裁员有可能产生长期性的负面作用 B
对工程网络计划进行费用优化的目的是为了寻求()。A.资源均衡使用条件下最低成本的
男孩,4岁。一向偏食,不吃鱼肉蛋,近日发现面色渐苍白,不愿活动,时而腹泻。 查
最新回复
(
0
)