首页
登录
职称英语
When did Ben first become interested in Mongolia? [br] [originaltext] Ben be
When did Ben first become interested in Mongolia? [br] [originaltext] Ben be
游客
2023-11-07
67
管理
问题
When did Ben first become interested in Mongolia? [br]
Ben became interested in Mongolia early in life. When he was nine years old he read a book about Marco Polo, about how Marco Polo traveled with his uncles on the ultimate business trip to the Mongol Empire at its height. Marco Polo’s trip lasted almost a quarter of a century, during which he grew up, mastered Mongolian, gained the confidence of the Mongol emperor, and then eventually returned home with fantastic tales of strange lands and stranger people. The story of Marco Polo fascinated Ben. Ben tried to save money from his first job delivering newspapers with an eye toward a $3,000 trip to Mongolia. But in those days it would take him years to have the money ready. So he continued to read about Mongolia in the meantime but spent most of his teenage years in the Arab world, where he learned the language and became interested in journalism. He took courses in classical and modern Mongolian while studying for his master’s degree and found it very difficult. But he still wants to visit Mongolia in the spring or summer, he said. "Mongolian winters, when temperatures drop to -30°C are not for me." The price today with an upscale company is reasonable, Ben said, "compared to the $3,000 it was back in 1971. Today the same trip is around $5,000, which though still a large sum, is, in terms of inflation, a good bargain."
选项
A、learned classical and modern Mongolian
B、gave up modern Mongolian
C、became interested in classical Mongolian
D、mastered modern Mongolian
答案
A
解析
录音提到,他在攻读硕士学位期间,学习了古典和现代蒙古语课程,A项与之一致。录音只提到Ben觉得蒙古语很难,B“放弃了现代蒙古语”、C“对古蒙古语感兴趣”和D“掌握了现代蒙古语”都没有提及。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3164854.html
相关试题推荐
Somespeciesofanimalshavebecomeextinctbecausetheycouldnot______tothe
Computerpeopletalkalotabouttheneedforotherpeopletobecome"comput
Computerpeopletalkalotabouttheneedforotherpeopletobecome"comput
Computerpeopletalkalotabouttheneedforotherpeopletobecome"comput
Videogameshavebecomeincreasinglypopularinbomarcadesandtheaverage
Videogameshavebecomeincreasinglypopularinbomarcadesandtheaverage
Videogameshavebecomeincreasinglypopularinbomarcadesandtheaverage
Earlyhumanswereveryinterestedinbirdsandattributedmagicandreligiou
Earlyhumanswereveryinterestedinbirdsandattributedmagicandreligiou
Whendidthefirebreakout?[originaltext]AfireatSingapore’sHotelHilt
随机试题
Johnplantedsometreesinfrontofthehouse.Sometrees______infrontoftheh
In1993,amallsecuritycameracapturedashakyimageoftwo10-year-oldbo
ThefollowingwritersareallcriticalrealistwritersEXCEPTA、WilliamThackeray
作为中国最早的教育中心和科学研究中心,北京大学聚集了中国优秀的专家学者,不断开拓创新,改造发展,以培养出的高质量人才所做出的高水平科学成果深刻影响和推动
Probablyatnotimeinhislifeistheaverageindividualmorelikelytobe
下列选项中,对于“地秧歌”表述正确的是:()A.流传于东北等地的农村地区,以东
关于初始直接费用,下列说法中正确的有( )。 Ⅰ.承租人融资租赁业务发生的初
共用题干 甲、乙预谋修车后以假币骗付。某日,甲、乙在某汽修厂修车后应付款4,8
下列关于资产质量状况的指标的表述,正确的是()。A.如果企业存在的坏账准备
在10kV配电室,选用外形尺寸为800mm×1500mm×2300mm(宽×深×
最新回复
(
0
)