首页
登录
职称英语
Where did the second bomb explode? [originaltext] Thousands of people are in
Where did the second bomb explode? [originaltext] Thousands of people are in
游客
2023-11-06
47
管理
问题
Where did the second bomb explode?
Thousands of people are in the southern Pakistani city of Karachi Saturday to attend a funeral for those killed in two bomb attacks. At least 33 people were killed and another 170 wounded Friday when suspected Sunni militants set off one bomb near a bus carrying Shiite Muslim worshipers, and then a second outside the hospital treating victims of the first blast. Many businesses were closed Sunday and security forces on high alert as the city mourned the deaths. Officials say that the bombing victims were, many of them, women and children on their way to a procession marking the end of 40 days of mourning for the Prophet Mohammed’s grandson.
选项
A、In the temple.
B、In the city centre.
C、In the bus.
D、Outside the hospital.
答案
D
解析
细节题。关于方位判断的细节题,很多考生只注意听相关的地方名称,而忽略了前面的介词。新闻中报道了有两颗炸弹爆炸,题目中问的是第二颗炸弹的爆炸地点,在新闻中我们可以听到是“a second outside the hospital treating victims of the first blast”,因此可以确定答案是D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3163492.html
相关试题推荐
Itisanoffencetoshow______againstpeopleofdifferentraces.[2006]A、distin
Manypeopleare______toinsectbites,andsomeevenhavetogotohospital.[2
Iamoneofthemanycitypeoplewhoarealwayssayingthatgiventhechoice
Iamoneofthemanycitypeoplewhoarealwayssayingthatgiventhechoice
Iamoneofthemanycitypeoplewhoarealwayssayingthatgiventhechoice
Europeancountrieshavebeencarefullywatchingtheviolencethatexplodeda
Europeancountrieshavebeencarefullywatchingtheviolencethatexplodeda
Peopletravelinglongdistancesfrequentlyhavetodecidewhethertheywould
Peopletravelinglongdistancesfrequentlyhavetodecidewhethertheywould
Computerpeopletalkalotabouttheneedforotherpeopletobecome"comput
随机试题
Inmanycountries,whenpeoplegivetheirname,theyrefertothemselvesus
Onethingthetourbooksdon’ttellyouaboutLondonisthat2,000ofitsr
Itisrequiredthatsuchinsulator(绝热体)______aheatresistantmaterial.A、mustbe
Someconsumerresearchersdistinguish【C1】______"rational"motivesand"emo
[img]2012q2/ct_eyyjsdz2011a_eyyjsdcloze_0016_20121[/img]ThisisMattDrudge
IwilldepartChinaafterthreeandahalfyears’workinghereintheChines
脱贫攻坚战取得决定性进展,()贫困人口稳定脱贫,贫困发生率从百分之十点二下降到
小蓟饮子与导赤散组成中所共有的药物是A.生地、木通 B.当归、山栀子 C.滑
某省在进行电力发展“十五”规划中,经调查收集到国民经济历史统计资料(国内生产总值
B
最新回复
(
0
)