首页
登录
职称英语
What did US urge Russia to do? [br] [originaltext] U.S. officials are callin
What did US urge Russia to do? [br] [originaltext] U.S. officials are callin
游客
2023-11-06
87
管理
问题
What did US urge Russia to do? [br]
U.S. officials are calling on Russia to implement reforms aimed at promoting foreign investment in its energy sector. The officials testified before a Senate panel Tuesday. Amid rising oil prices and expectations that global energy demands will increase in the coming years, a Senate Foreign Relations subcommittee considered prospects for increasing oil and natural gas exports from Eurasia.
"The United States may not become a primary, direct consumer of the oil and natural gas exports from Eurasia. But developing these reserves and bringing them to the world markets is a strategic, geopolitical, economic and energy interest for the United States," said Senator Chuck Hagel, a Nebraska Republican, who chaired the hearing.
Much of the focus of the hearing was on Russia, the world’s second largest oil producer after Saudi Arabia, and the biggest source of gas reserves.
选项
A、US may not become the primary, direct consumer of the energy from Eurasia.
B、Bring back the Eurasia energy to the world market is important for US.
C、Russia is the world’s second largest oil and gas producer.
D、The United States is the biggest source of gas reserves.
答案
B
解析
解答此题需要仔细留意录音并记录细节,A项“the energy”不符,原文说法是“of the oil andnatural gas exports”,Russia是世界上第二大石油生产国,是最大的天然气存储国,所以C项不对,根据C项的答案出处也可知D项错误。原文还提到“bringing them to the world markets is…for the United States”,此处可推断出B项说法正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3162971.html
相关试题推荐
TherelationshipbetweenEuropeandIndiaisbasedon______.[originaltext]T
TheconferenceaddressesthefollowingissuesEXCEPT[originaltext]Experts
TowhomdidMs.Tonakatellaboutheridea?[br][originaltext]JapaneseFore
WhodidNOTattendtheconferenceoneducationalgames?[br][originaltext]
WhodidNOTattendtheconferenceoneducationalgames?[originaltext]Fors
Whatpreventsthemanfromtakingthepoetsof1960’sclass?[br][originaltext
Whatpreventsthemanfromtakingthepoetsof1960’sclass?[originaltext]W:Hi
Whatisthepossiblerelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]
Whatisthepossiblerelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]
What’stheadvantageofapartnership?[br][originaltext]M:Barbara,whathave
随机试题
Therewasaquickturnoverofstaffinthedepartmentasthemanagertreatedhis
Educatinggirlsquitepossiblyyieldsahigherrateofreturnthananyother
Notmanyyearsago,awealthyandrather
( )是通过建立网上商店的方式进行交易。在这种模式下,购买方将货款支付到指定账
阿米巴肠病的最重要确诊依据是A.粪便中找到阿米巴滋养体 B.乙状结肠镜检查肠黏
用通窍活血汤治疗瘀血头痛,若头痛较剧,久痛不已,应加()A.半夏、陈皮
A.碳酸锂 B.阿米替林 C.左旋多巴 D.硫酸镁 E.甲丙氨酯以上抗帕
“一两的遗传胜过一吨的教育”是( )的观点。A.遗传决定论 B.教育万能论
案例九: 一般资料:求助者,男性,42岁,硕士研究生,公司高级管理人员。 案
(2016年真题)2002年,小王在市区黄金位置开了一家咖啡店。由于经营有方,
最新回复
(
0
)