首页
登录
职称英语
What is the passage mainly about? [originaltext] In the early days of the Uni
What is the passage mainly about? [originaltext] In the early days of the Uni
游客
2023-11-05
67
管理
问题
What is the passage mainly about?
In the early days of the United States, postal charges were paid by the recipient and charges varied with the distance carried.In 1847 the United States Post Office Department adopted the idea of a postage stamp, which of course simplified the payment for postal service but caused grumbling by those who did not like to prepay. Besides, the stamp covered only delivery to the post office and did not include carrying it to a private address. In Philadelphia, for example, with a population of 150,000, people still had to go to the post office to get their mail. The confusion and congestion of individual citizens looking for their letters was itself enough to discourage the use of mail. It is no wonder that, during the years of these cumbersome arrangements, private letter-carrying and express businesses developed,Although their activities were only semi-legal, they thrived, and actually advertised that between Boston and Philadelphia they were a half-day speedier than the government mail. The government postal service lost volume to private competition and was not able to handle efficiently even the business it had.Finalry, in 1863, Congress provided that the mail carriers who delivered the mail from the post offices to private addresses should receive a government salary, and that there should be no extra charge for that delivery.
选项
A、The increased use of private mail services.
B、The development of a government postal system.
C、A comparison of urban and rural postal services.
D、The history of postage stamps.
答案
B
解析
主旨大意题。根据短文内容和文中关键词United States Post Office Department(美国邮政部)、Congress(国会)可断定正确答案为B(政府邮政系统的发展)。选项A(私人邮递服务使用的增加)、选项C(城市和乡村邮政服务的对比)、选项D(邮票的历史)只是原文提到的细节,不能代表全文主旨。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3160700.html
相关试题推荐
ThenewsismainlyaboutA、aconferenceheldbetweenBritain,IsraelandPalestin
WhatwasthedecisionmadebyOPECaccordingtothenews?[originaltext]OPEC
Whyaresomebabymilkcompanyaccused?[originaltext]Medicalresearchersha
Whatisthesignificanceofthenewlydiscoveredfossils?[originaltext]Chin
WhichofthefollowingdetailsaboutthebillisINCORRECT?[originaltext]Th
Whatdoesthenewsitemmainlyreport?[originaltext]Thousandswillgatheri
Howmanypartnersarethereinthisproject?[originaltext]Francehasbeenc
Wherewouldthesetwoandahalftonsofpeppersbesold?[originaltext]Pale
Howmanycountriesattendedtheclose-doormeetingheldinLondon?[originaltext
WalterAdamsonis[originaltext]GovernmentsfromSingaporetoSouthKoreaar
随机试题
Whatisthefocusofthewoman’spresentation?[originaltext]F:Hi,ProfessorGo
Thereisatrendthatdrugsaremorereadilyavailableandusedbyyouthatayo
Hishomework______,Bobdecidedtogoandseethefilm.A、doneB、wasdoneC、had
Themoreyouexplain,_____________(我愈糊涂).themoreconfusedIam/get考查“themore
文房四宝,是中国书画的主要工具和材料,它们是笔、墨、纸、砚。人们通常称它们为“文房四宝”,是说它们是文人书房中必备的四件宝贝。中国古代文人基本上都能书善
戒烟计划的主要内容不包括( )。A.告知家人、朋友或同事自己准备戒烟 B.定
某工程发生费用偏差,在引起偏差的原因中,属于业主原因的有()。A、图纸提供不及时
A.泽泻 B.滑石 C.茵陈 D.萆薢 E.地肤子具有利湿退黄,解毒疗疮
经营机构告知投资者不适合购买相关产品或者接受相关服务后,投资者仍坚持购买的,(
电动调节阀门在安装前宜进行( )。A.压力试验 B.线圈和阀体间的电阻检查
最新回复
(
0
)