首页
登录
职称英语
What was true of the demonstrators? [br] [originaltext] [28C] Some 150 Sout
What was true of the demonstrators? [br] [originaltext] [28C] Some 150 Sout
游客
2023-11-04
91
管理
问题
What was true of the demonstrators? [br]
[28C] Some 150 South Korea female college students burned a Japanese flag yesterday in a noisy demonstration outside the Japanese Embassy, [29A] demanding full compensation for World War II victims. [30D] Platoons of South Korea riot police armed with shields and clubs immediately surrounded the demonstrators and formed a human barricade to prevent possible violence. The demonstrators torched a huge Japanese flag scribbled with slogans, demanding that Japanese Prime Minister raise a government fund for Korea war victims. South Koreans have staged weekly protest outside the Japanese Embassy for more than two years, demanding Japan fully compensate World War II victims, including "comfort" women forced into sexual slavery for Japanese imperial soldiers.
选项
A、surrounded the Japanese embassy at once.
B、have encountered such protest for two years.
C、were armed with guns and clubs.
D、formed a human barricade to prevent possible violence.
答案
D
解析
题干问的是防暴警察采取了怎样的行动。[B]的时态是现在完成时,与其他三个选项的时态都是过去时不同,故[B]很可能不是答案。由新闻中提到的Platoons of South Korea riot police...formed a humanbarricade to prevent possible violence可知,防暴警察形成人墙,防止暴力冲突发生,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3156958.html
相关试题推荐
ThreeBritishMuslimmenwerefoundguiltyof[originaltext][28D]Acourtin
WhatdoesTheMomentofIsaacNewtonrefertointhenews?[originaltext]Her
ThecasualtiesfortherivalMuslimmilitiaswere[originaltext]Tankandroc
Whatcanwelearnaboutpleasurefoodfromthepassage?[br][originaltext]
Whatcanwelearnaboutpleasurefoodfromthepassage?[br][originaltext]
Whatcanwelearnaboutpleasurefoodfromthepassage?[originaltext]Foodc
Whatkindofjobsmaymendobest,accordingtothepassage?[br][originaltext
Whatkindofjobsmaymendobest,accordingtothepassage?[originaltext]W
Whatdoesthepassagemainlytalkabout?[br][originaltext]Areportbythe
Whatdoesthepassagemainlytalkabout?[br][originaltext]Areportbythe
随机试题
[originaltext]M:Hello,I’dliketoseesomebrochures.I’mthinkingoftak
Dothefollowingstatementsreflectthesituationasdescribedbythewriterin
在十二世纪及随后的几个世纪中,炼金术(alchemy)在欧洲得到广泛的研究,并引起许多有学问的人的注意。虽然他们制造金子的种种尝试注定了是要失败的,但是
What’sthepatient’ssymptom?[originaltext]M:Hello.What’syourname?W:She
AnimalslikebearsandbluewhalessharetheEarthwithus.Theyfascinateu
我国著作权法规定,公民著作权中的财产权保护期一般为( )。A.作者终生及其死亡
2009—2019年,城镇私营单位平均工资年均增长率最高的是:A.科学研
下列建筑中,耐火等级应采用一级的是()。A.建筑高度为24m的医院 B.建筑
咨询工程师在施工准备阶段的质量管理工作包括() A.对关键质量点跟踪监控B
青春期甲状腺肿时首选治疗方法是 A.口服硫氧嘧啶类药物 B.行甲状腺
最新回复
(
0
)