首页
登录
职称英语
How much money will Google spend in helping the poor? [br] [originaltext] Th
How much money will Google spend in helping the poor? [br] [originaltext] Th
游客
2023-11-02
29
管理
问题
How much money will Google spend in helping the poor? [br]
The Internet search engine company called Google has announced(23)it will give more than twenty-five million dollars in money and investments to help the poor. The money will be spent over the next five to ten years in several areas, including poverty reduction and private business development.
Aleem Walji works for Google. org—the part of the company that gives money to good causes. He spoke to us from San Francisco, California. He said(24)the first project to receive money will help identify where infectious diseases are developing. In Southeast Asia and Africa, for example, Google. org will work with partners to strengthen early warning systems and take action against growing health threats.
选项
A、To help identify where infectious diseases are developing.
B、To help small and medium size businesses grow.
C、To help improve public services.
D、To help two climate change programs.
答案
A
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。根据句(24)可知,第一个资金援助项目用于帮助确定传染病散播的区域,因此正确答案是A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3151975.html
相关试题推荐
______formyillness,Iwouldhavelenthimahelpinghand.A、NotbeingB、Hadit
Whatistheeventualeffectofthebehaviorofthebank?[originaltext]Finan
Sevenpeoplewerearrestedbecause[originaltext]PoliceintheIrishRepubli
______senatorsvoteforthebill.[originaltext]TheUnitedStatesSenateha
Theproposalisaimingat[br][originaltext]VotersinSwitzerlandhaverej
Theproposalisaimingat[originaltext]VotersinSwitzerlandhaverejected,
JohnWilliams’houseismadeof[br][originaltext]Morethan40yearsago,
Whatdoesatrainingspecificationspecify?[br][originaltext]Asweknow,
Whatdoesatrainingspecificationspecify?[br][originaltext]Asweknow,
Whatdoesatrainingspecificationspecify?[originaltext]Asweknow,itis
随机试题
[img]2022m3x/ct_ve01202001m_eillist_0619_220329[/img][br][originaltext]M:Goo
Weshouldalwayskeepinmindthat______decisionsoftenleadtobitterregrets
Therehasnotbeenafavorable(respond)______toyourplansofar.response该题中空
确定岩层空间位置时,使用下列要素中的()。(1)走向;(2)倾向;(3)倾角
以下不是感音神经性听力损失主要病因的是A.耳毒性聋 B.特发性突聋 C.噪声
回答下列防腐涂层厚度检测的问题。(5)镀锌层厚度不得低于()。A.50μm
美国金融市场发达,历史悠久,传统上管理模式以中央银行监管为主,金融机构自律为辅。
护理质量管理的对象是人,财,物,时间,信息,这5个要素是构成护理质量的基础(
某银行存款利息方式采用单利,假设某一年期存款的年利率为6%,为吸引3年期的储户,
关于许可证的发放程序,下列说法正确的是( )。 A.总体授权型的许可证发放
最新回复
(
0
)