首页
登录
职称英语
The total damage cost in both New Jersey and New York amounts to______. [origina
The total damage cost in both New Jersey and New York amounts to______. [origina
游客
2023-11-02
31
管理
问题
The total damage cost in both New Jersey and New York amounts to______.
President Barack Obama on Friday asked Congress to provide $ 60. 4 billion for states affected by Superstorm Sandy.(7 -l)Obama’s request can’t meet the total damage estimated in affected states.(6)New Jersey Governor Chris Christie said last week the latest estimates of storm costs in his state were $36. 8 billion, while New York Governor Andrew Cuomo told reporters the total cost in his state was $41 billion. In a joint statement on Friday, (7 - 2)Christie and Cuomo said they have been working with Obama, administration officials and congressional delegates on relief.
They said, "Today’s agreement on the administration’s request to Congress would authorize more than $60 billion in funding that will enable our states to recover, repair, and rebuild better and stronger than before. "
选项
A、$60.4 billion
B、$60 billion
C、$41billion
D、$77.8 billion
答案
D
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。由句(6)可知,新泽西州和纽约州的预估受灾损失共计778亿美元。所以答案为D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3151552.html
相关试题推荐
TheOlympicGames______in776B.C.inOlympia,asmalltowninGreece.A、origina
Theoriginaltexthasbeenmodifiedso______thatitisbarelyrecognizable.A、r
Heorderedthateverything______keptinitsoriginalformbeforehisauntleft
Thesun,rain,andfrosthaddamagedthe______wallofthisoldbuilding.A、exte
Theoldpaintingwasdamagedinthefloodandhadtobepainstakingly______.A、re
______thattheenvironmentcontinuestobedamagedatthecurrentrate,itwill
Whatisthenewsitemmainlytalkingabout?[originaltext]TheUnitedNations
MichaelSchumachergotinjuredwhilehewas______.[br][originaltext](29)T
TheunemploymentrateinFebruarywas______.[br][originaltext]Thedeepdo
TheunemploymentrateinFebruarywas______.[originaltext]Thedeepdownturn
随机试题
Whichcolumnofthebarchartrepresentsthefiguresquoted?[img]ct_ei_034(2009
WhenaBrainForgetsWhereMemoryIsEverysooften,seeming
The21stcentury【C1】______aboominonlineshoppingforshoppingontheinte
[originaltext]Morethanthree-millionpeoplediedofAIDSlastyear.Thee
关于大体积混凝土施工说法错误的是()。A.宜选用低水化热和凝结时间长的水泥
关于变形缝说法正确的是()。A.伸缩缝基础埋于地下,虽然受气温影响较小,但必须
高血压是发生冠心病的重要危险因素,随着()的增高,发生冠心病的危险性都随之增高。
资本项目中的长期资本的主要形式有( )。 Ⅰ.直接投资 Ⅱ.间接投资 Ⅲ
关于医德良心,下述提法中错误的是A.医德良心是对道德情感的深化 B.医德良心是
当总IQ值为110时,则该被试者的IQ值85%~90%可信限水平便在( )的范
最新回复
(
0
)