首页
登录
职称英语
The earthquake which took place on Saturday in Japan______. [originaltext] Th
The earthquake which took place on Saturday in Japan______. [originaltext] Th
游客
2023-11-02
73
管理
问题
The earthquake which took place on Saturday in Japan______.
The Pacific Island nation of Japan sees about 1500 earthquakes every year, one of them shook the central part of the country on Saturday night. Japan’s official agency says it was magnitude 6. 8. The US Geological Survey put it at magnitude 6.2. Either way, it was strong. The quake injured dozens of people, at least seven of them seriously.(4)It was centered in a remote area of the mountains, and it seriously damaged or destroyed several structures at the ski resort.
(5)Also, landslides. They flattened houses, have blocked roadways. There have been aftershocks as well, one of them measuring magnitude 4. 1. But now tsunami warnings were given, and 21 people who’ve been trapped in their homes were rescued.
选项
A、shook a city center
B、began in a mountain area
C、caused aftershocks at magnitude 6.2
D、had a strong impact on the US
答案
B
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。由句(4)可知,周六在日本发生的地震,震中在偏远的山区,故B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3151550.html
相关试题推荐
Whatistheultimateaimofthestimuluspackage?[br][originaltext](29)B
Whatistheultimateaimofthestimuluspackage?[originaltext](29)Brazil’
Accordingtothepassage,manylanguagesdie______.[br][originaltext]Half
Accordingtothepassage,manylanguagesdie______.[br][originaltext]Half
Accordingtotheauthor,peopletendto______.[br][originaltext]Theways
Accordingtotheauthor,peopletendto______.[originaltext]Thewaysofbeh
Whywastheroomnotfoundatfirst?[br][originaltext]W:Hello,welcomehere.
Whywastheroomnotfoundatfirst?[br][originaltext]W:Hello,welcomehere.
Whywastheroomnotfoundatfirst?[originaltext]W:Hello,welcomehere.What
WhyisthewomanlookingforsomebooksaboutEnglish?[originaltext]M:Hi!What
随机试题
ConsumerporcelainsinJingdezhenarenotsellingwellinexportmarketascompa
TVdatingshowsnowhavecausedmorecontroversiesthanpraises.Inappropria
Inrecentyears,bothAmericansandChinesehavegainedsightoftheoriginalvi
It’sdifficulttoimaginetheseaeverrunningoutoffish.It’ssovast,so
A—Cost,InsuranceandFreightB—ChamberofCommerceC—BalanceSheetD—ForeignEx
________是人脑对直接作用于感觉器官的客观事物个别属性的反映。
甲是某基金管理公司的基金经理,甲的朋友乙是某股份公司的高管。当乙所在的公司发行公
以下治疗慢性阻塞性肺病的辅助药物中,通常不主张应用的是A:疫苗 B:祛痰药
在公共行政的基本管理活动中,决策活动主要包括( )。A.制定公共政策 B.确
按照《中华人民共和国教育法》的规定,我国的学校教育制度分哪几个阶段?
最新回复
(
0
)