首页
登录
职称英语
Today, more and more people are using credit cards instead of money to buy t
Today, more and more people are using credit cards instead of money to buy t
游客
2023-10-31
80
管理
问题
Today, more and more people are using credit cards instead of money to buy the things they need. Almost anyone who has a steady income and a continuous work record can apply for a credit card. If you have a credit card, you can buy a car, have a dinner, take a trip, and even get a haircut by charging the cost to your account. In this way you can pay for purchases "a month or two later, without any extra charge. Or you may choose to spread out your payments over several months and pay only part of the total amount each month. If you do this, the credit card company or the bank who sponsors the credit card will add a small service charge to your total bill. This is very convenient for the customer. With the credit card in your wallet or purse, you don’t have to carry much cash. This saves you trips to the bank to cash checks or draw cash. Also if you carry credit cards instead of a lot of cash, you don’t have to be concerned about losing your money through carelessness or theft. The card user only has to worry about paying the final bill. This of course can be a problem if you charge more than you can pay for.
Credit cards are big business. Americans spend $16 billion a year on credit cards and there are already 590 million of them in circulation. Many banks sponsor their own credit companies and issue cards free to their customers. Other credit card companies charge their members annual dues. The stores that accept credit cards must pay a small fee to the credit card company — a percentage of purchase price of the merchandise or service. In return, the credit card company promptly pays the store for the merchandise or service. Credit card companies make a profit from the fees they charge the stores and also from the fees collected from customers who pay for their charges in monthly installments.
However, credit card companies sometimes have problems collecting overdue payments from unreliable customers. Also the use of stolen, lost, or counterfeit credit cards by criminals has become a big headache for the credit card companies which are responsible for the goods and services illegally charged to their customers’ account. [br] According to the passage, which of the following is NOT a channel for the credit card company to make a profit?
选项
A、Membership fees for credit card users.
B、A heavy fine for overdue payments.
C、Service charges for stores that accept credit cards.
D、Service charges for card users who pay back over a period.
答案
B
解析
事实细节题。第二段详细介绍了银行如何通过信用卡盈利,A,C,D都有提到,只有B没有涉及,所以答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3145714.html
相关试题推荐
Today,moreandmorepeopleareusingcreditcardsinsteadofmoneytobuyt
Today,moreandmorepeopleareusingcreditcardsinsteadofmoneytobuyt
Today,moreandmorepeopleareusingcreditcardsinsteadofmoneytobuyt
Onebillionpeopleintheworldareshortofwater.Howcanthisproblembe
[originaltext]Theresa:Hi,Frank,yoursurveysoundsverygood.Howmanypeople
[originaltext]Theresa:Hi,Frank,yoursurveysoundsverygood.Howmanypeople
[originaltext]Theresa:Hi,Frank,yoursurveysoundsverygood.Howmanypeople
Somepeoplecontendthatadvertisinghaspositiveimpactonsocietywhileothers
Peopleofallcountriesareexpectedto______theprinciplesoftheUnitedNation
PASSAGETWO[br]Whyareagrowingnumberofpeopleusingcreditcardsnowadays?
随机试题
[A]manager[B]dictionary[C]light[D]milk[E]teacher[F]cashier[G]police
[originaltext]Formanyyears,T-shirtsweresimpleshort-sleevedundershirt
下列哪种体位最不易导致半月板损伤()A.膝半屈 B.膝内收 C.膝旋转
初步设计文件中,下列()不列入民用建筑主要技术经济指标。A.总用地面积 B
下列化合物中,具有升华性的是A.香豆素苷B.木脂素类C.双糖D.小分子游离香豆素
A.淋病 B.猩红热 C.AIDS D.细菌性痢疾 E.假膜性肠炎乙型溶
下列指标中属于膨胀土的工程特性指标的是( )。A.含水比 B.收缩系数 C
某六面体的立体图形如左图所示,则其展开图可能为: A.如上图所示 B.如上图
对正项级数,则是此正项级数收敛的()。 A.充分条件,但非必要条件B.必
定额中周转材料消耗量指标的表示,应当用一次使用量和摊销量两个指标表示。一次使用量
最新回复
(
0
)