首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Good morning Graham and welcome to the show.M: Good morning,
[originaltext]W: Good morning Graham and welcome to the show.M: Good morning,
游客
2023-10-25
95
管理
问题
W: Good morning Graham and welcome to the show.
M: Good morning, Carol.
W: Now, Graham, I understand that there has been a lot of community consultation for the new plan.
M: Yes, we’ve tried to address some of the concerns that local groups told us about. (6)People we’ve heard from are mainly worried about traffic in the area, and in particular, the increasing speed of cars near schools. They feel that it is only a matter of time before there is an accident as a lot of the children walk to the school. So we’re trying to do something about that. Another area of concern is the overhead power lines. These are very old and a lot of people we spoke to asked if something could be done about them. Well, I’m happy to report that the power company has agreed to move the power line underground at a cost of $800,000. I think that will really improve the look of the area, as well as being safer.
W: That’s good to know, but will that mean an increase in rates for the local businesses in that area?
M: Well, (7)the power company has agreed to bear the cost of this themselves after a lot of discussion with the council. This is wonderful news as the council now has some extra funds for us to put into other things like tree planting and art work.
W: That’s good news.
M: Now, we’ve also put together a map which we’ve sent out to all the residents in the area. And on the map we’ve marked the proposed changes. Firstly, (8)we’ll plant mature pine trees to provide shelter and shade. In order to address the traffic problems, the pavements on the corner of Carberry and Thomas Street will be widened. This will help to reduce the speed of vehicles entering Thomas Street. We think it’s very important to separate the local residential streets from the main road. So the roadway at the entry to Thomas Street from Carberry will be painted red. This should mark it more clearly and act as a signal for traffic to slow down.
W: What do you do to make sure that pedestrians are safe?
M: (9)One way of making sure that the pedestrians are safe is to increase signage at the intersections. A "keep clear" sign will be erected at all the junctions, to enable traffic to exit at all times.
W: I heard that there is something for children too, isn’t there?
M: Yes, we’re going to get school children in the area to research a local story, the life of a local sports hero perhaps, and an artist will incorporate that story into paintings on the wall of buildings. (10)And finally, we’ve agreed to build a new children’s playground.
6. What are the community groups mainly concerned about?
7. Who will pay for the expenses related to the power lines?
8. For what purpose will mature pine trees be planted?
9. What measure will be taken to ensure pedestrians’ safety?
10. What is the thing for children?
选项
A、Increasing signage at the intersections.
B、Bearing the power lines underground.
C、Keeping cars away from the area.
D、Erecting road fences along pavements.
答案
A
解析
题目问会采取何种措施去确保行人安全。录音中男士提到,为了确保行人安全采取的一个措施是增加交叉路口的交通信号标志(to increase signage at the intersections),A项与录音相符,故为答案。B项是解决高架电线问题的措施,可排除;C项“让汽车远离这片区域”和D项“沿着人行道建围栏”在录音中并未提到,也排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3129739.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Withallyourexperienceofinterviewing,Michael,howcanyou
[originaltext]W:Withallyourexperienceofinterviewing,Michael,howcanyou
[originaltext]W:Welcometotoday’sprogram.TodaywehavetheCEOofGoogle.G
[originaltext]W:Welcometotoday’sprogram.TodaywehavetheCEOofGoogle.G
[originaltext]W:Welcometotoday’sprogram.TodaywehavetheCEOofGoogle.G
[originaltext]W:Comein!M:Hi,ProfessorJane!Doyouhaveaminute?W:Fredr
[originaltext]W:Comein!M:Hi,ProfessorJane!Doyouhaveaminute?W:Fredr
[originaltext]W:Comein!M:Hi,ProfessorJane!Doyouhaveaminute?W:Fredr
[originaltext]W:Departmentofartdesignandmedia,canIhelpyou?M:Yes.I’
[originaltext]W:Departmentofartdesignandmedia,canIhelpyou?M:Yes.I’
随机试题
【B1】[br]【B3】A、surprisedB、excitedC、afraidC考查形容词。“beafraidthat+句子”,意为“担心…”。
Sportsandgamesmakeourbodiesstrong,preventusfromgettingtoofat,an
建筑物超过一定高度,如无楼梯通达屋面,应设上屋面的入孔或外爬梯。其高度限制的表述
有关椎骨的叙述,错误的是A.椎骨包括7个颈椎,12个胸椎和5个腰椎,以及骶骨和尾
某信息系统集成公司决定采用项目管理办公室这样的组织形式来管理公司的所有项目,并任
在变压器制造阶段,应进行电磁线、绝缘材料等抽检,并抽样开展变压器短路承受能力试验
下列有关化学沉淀法的说法,正确的是()。 A适用于处理含有重金属等溶解性杂
(2017年真题)某社会工作服务机构主管收到社会工作者自助组织,最近因成员间的矛
独立董事的每届任期与该上市公司其他董事的任期相同,任期届满,可以连任,但是连任时
下列关于中国航天技术的说法,不正确的是( )。A.我国运载火箭均属于“长征”系
最新回复
(
0
)