首页
登录
职称英语
Read carefully the following excerpt on intelligent machine, and then write
Read carefully the following excerpt on intelligent machine, and then write
游客
2023-10-24
58
管理
问题
Read carefully the following excerpt on intelligent machine, and then write your response in NO LESS THAN 200 words, in which you should:
- summarize the main message of the excerpt, and then
- comment on whether robots with emotions will better serve the needs of mankind.
You should support yourself with information from the excerpt.
Marks will be awarded for content relevance, content sufficiency, organization and language quality. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
How Happy Ghatbots could Become Our New Best Friends
How do we stop intelligent machines from taking over the world and enslaving us all? Give them emotions.
That’s the radical suggestion of Patrick Levy Rosenthal, founder and chief executive of Emoshape, a tech firm that has developed a computer chip that can synthesize 12 human emotions.
Mr. Rosenthal believes this nightmare scenario will be avoided if we create machines that can empathize. "We can teach them to feel happiness when they perform well, solve problems and receive positive feedback from humans," he says. "This will reduce the threat, because they will always work to achieve human happiness."
Many tech optimists believe that multiple jobs involving menial or repetitive tasks will be automated. Machines can do a lot of what we do faster, more accurately, and at lower cost. And they don’t go off sick, strike, or ask for pay rises. It’s the latest development of the industrial revolution, and could be just as disruptive.
选项
答案
Emotional Robots: Better Serve Mankind’s Needs
A founder of a tech firm, which has developed a computer chip that incorporates 12 human emotions, suggests that giving robots emotions can help them devote themselves to achieving human happiness instead of being a threat to human existence, for these intelligent machines have, by their automation, taken the place of many humans to do jobs involving menial and repetitive tasks. For my part, I am all for the opinion that emotional robots could better serve mankind’s need.
First of all, robots with emotions can be of help in meeting the needs of communication and connection of mankind. Instead of being a threat, an emotionally intelligent setting like Siri can help humans ease their loneliness, release their depressive emotions and learn to build connections. News has it that a young boy, who suffers a long-term depression, has learnt to communicate with others indebted to Siri. In addition, robots with emotions can be beneficial to the needs of placidity of humankind. People are more likely to bellow and destroy an emotionless ATM and eventually end up in jail than to yell at the agreeable and amiable robot as such working in a Bank. Therefore, an emotional robot is more helpful in placating the wrath of humankind than an emotionless one.
In conclusion, I am in sympathy with the opinion that robots with emotions can better serve the needs of mankind.
解析
本题要求考生就“有感情的机器人是否能更好地满足人类需求”进行论证。首先应该总结概括材料中的内容,再给出自己的观点。文章结构可安排如下:
第一段:简要概括材料,并对“有情感的机器人是否能更好地满足人类需求”这一话题给定立场——赞同有情感的机器人能更好地满足人类需求。
第二段:分两点铺陈论证自己的观点,通过具体例证进行阐述。第一,有情感的机器人有利于满足人类沟通连接的需求:第二,有感情的机器人有助于安抚人类的情绪。
第三段:重申观点——认同有情感的机器人能够更好地满足人类需求的这一说法。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3126038.html
相关试题推荐
Whichofthefollowingitalicizedpartsservesasanappositive?A、Heisnotthe
WhichofthefollowingadverbsinitalicisNOTusedtomodifyanotheradverb?A、
Itseemsoil______fromthispipeforsometime.We’llhavetotakethemachine
Whichofthefollowingitalicizedphrasesindicatesasubject-predicaterelation
Whichofthefollowingdeterminers(限定词)canbeplacedbeforebothsingularcount
AllthefollowingsentenceshaveanappositiveEXCEPT_____A、Onlyoneproblemst
Whichofthefollowingsentencesdoesnotincludeanindependentgenitiveconstr
ReadcarefullythefollowingexcerptandthenwriteyourresponseinNOLESS
Listentothefollowingpassage.Altogetherthepassagewillbereadtoyouf
Listentothefollowingpassage.Altogetherthepassagewillbereadtoyouf
随机试题
WashingtonUniversityinSaintLouis,Missouri,isamedium-sizeduniversity
Let’stalkfulladvantageofthischanceto(wide)______ourbusinessconnectio
Thepostrequiresthattheapplicantisbilingual.is改成be
Everydaymanytouristscometovisit______(鲁迅出生的那栋房子).thehousewhereLuXunwas
粉煤灰是电厂的工业废料,粉煤灰地基中选用的粉煤灰颗粒宜粗,烧失量宜低。()
以下关于黄河类型的园林描述正确的是()。A.建筑富丽堂皇 B.景致细腻精美
目前银行大量推出创新型理财产品,而内控建设相对滞后,在一定程度上增加了因操作失误
时间知觉的准确性可以通过复制法来测量,即要求被试复制出在感觉上与标准刺激相等的时
企业可以运用应收账款账户余额的模式来衡量应收账款的收账效率。()
不符合喘鸣特点的是A.常见于胸外大气道狭窄的病变 B.伴有吸气性呼吸困难 C
最新回复
(
0
)