首页
登录
职称英语
What evolutionary change in birds led to a nest’s building? [br] [originaltext]
What evolutionary change in birds led to a nest’s building? [br] [originaltext]
游客
2023-10-21
79
管理
问题
What evolutionary change in birds led to a nest’s building? [br]
Many egg-laying animals merely lay their eggs and leave. Turtles, for instance, and horseshoe crabs, the eggs are hatched and the little ones are on their own. The current theory about birds is the earliest birds did just that when they were cold-blooded creatures living in warm places. However, when they became warm-blooded creatures living in cold places, they had to remain on the eggs to keep them warm. For this, they needed a place—a nest. Very likely, the first nest was just a primitive hole scraped in the ground. Even now many species still lay eggs in this sort of crude nest. Primitive nests found on the ground were fine for some birds, but others began to elevate their nests in branches, perhaps to avoid predators. These early elevated nests were probably cup-shaped nest. This type is still built by some birds today. The latest development in nest, the most recent vision, so to speak, is the cup-shaped nest. This is the one we regard today as the typical bird’s nest, you know, like a robin’s nest.
选项
A、How birds learn to build nests.
B、Why birds lay eggs.
C、How bird’s nests have evolved.
答案
C
解析
本文主要围绕鸟巢展开叙述,一开始,鸟类lay their eggs and leave;后来随着鸟类进化,需要一个nest。而nest刚开始建在地上,后来建在树上,由此可以看出整篇文章是讲鸟巢的演变,故C项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3116210.html
相关试题推荐
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]W:Departmentofartdesignandmedia,canIhelpyou?M:Yes.[1
[originaltext]W:Departmentofartdesignandmedia,canIhelpyou?M:Yes.[1
[originaltext]W:Departmentofartdesignandmedia,canIhelpyou?M:Yes.[1
[originaltext]W:Departmentofartdesignandmedia,canIhelpyou?M:Yes.[1
[originaltext]W:Departmentofartdesignandmedia,canIhelpyou?M:Yes.[1
[originaltext]M:Hi.Mary.Howareyou?W:Fine,thanks.Howarethingsgoing?
随机试题
Themachineiseightyearsold,hutitoperatesasifit______new.A、isB、beC、wa
Thelocaltheaterhasitsspecialwaysofdrawingcrowds.UnliketheBroadwa
[originaltext](16)Thefirstthreeyearsofachild’slifeisthemostinte
Time,asweknowit,isaveryrecentinvention.Themoderntime-senseish
______Ilikeverymuchtodoscience,asateacher1havetogooverthestuden
工程没有满足某个规定的要求,就称之为质量缺陷。
不属于投标文件主要内容的是()。A、投标函 B、投标报价 C、施工组织设
春联:年画 A灯笼:元宵 B粽叶:粽子 C菊花:月饼 D灶王:腊八粥
人们常说的“耄耋之年”是指()。 A.六十岁B.七十岁 C.八九十岁D
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)