首页
登录
职称英语
Why talks can not be took place? [originaltext]The United Nations top diplomat i
Why talks can not be took place? [originaltext]The United Nations top diplomat i
游客
2023-10-20
74
管理
问题
Why talks can not be took place?
The United Nations top diplomat in Afghanistan is calling for peace talks with the Taliban’s top leaders. Kai Eide spoke to reporters in Kabul. He said only talks with top Taliban leaders could end the country’s conflicts. Afghan President Hamid Karzai has repeatedly called for peace talks with the Taliban. Taliban leader, Mullah Omar has rejected the offer. The Taliban leader says no talks can take place as long as the American-led coalition forces remained in Afghanistan.
选项
A、Because there are a lot of conflict.
B、Because nobody wants the peace talks take place.
C、Because the American-led coalition forces remained in Afghanistan.
D、Because Taliban leader has rejected the offer from the United Nations.
答案
C
解析
推断题。由新闻的最后一句“The Taliban leader says no talks can take place as long as the American-led coalition forces remained in Afghanistan”可知,只要以美国为首的联盟力量仍在阿富汗,谈判就不可能进行,由此可推断正确答案为C项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3114953.html
相关试题推荐
OnethirdoftheChineseintheUnitedStatesliveinCalifornia,_______inthe
Raceremainsaprominentand______issueintheUnitedStates,whichhasstrugg
Reputablecharitiesspendthelion’s_____ofdonationsonaidandatinyfraction
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]W:Departmentofartdesignandmedia,canIhelpyou?M:Yes.[1
[originaltext]W:Departmentofartdesignandmedia,canIhelpyou?M:Yes.[1
[originaltext]W:Departmentofartdesignandmedia,canIhelpyou?M:Yes.[1
[originaltext]M:Hi,I’mfromtheStudents’Union.We’redoingasurveyofstud
随机试题
InJuly,almostunnoticedbythenationalpress,adeadlybirdvirusarrived
Thisschoolhashonoredoneofitsbrightestandmost_____formerpupils.A、prom
Pleasegivetheproblemyourcareful(considerate)______.consideration形容词carefu
【S1】[br]【S10】at→in价钱的前面使用介词in,即血price。
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,two-an
【B1】[br]【B9】[originaltext]Inabout45years,temperaturesonEarthwillbe
A.人工破膜 B.静滴缩宫素加强宫缩 C.静注安定10mg D.剖宫产术
尽管社会上呼吁禁止过度包装,但一项调查结果显示,人们在中秋节买月饼时,很多消费者
A.不饮酒 B.少食盐 C.少食醋 D.不吸烟 E.适当多食脂肪类应用抗
施工阶段成本控制中,人工费的控制方法有()。A.制定先进合理的企业内部劳动定额并
最新回复
(
0
)