首页
登录
职称英语
What can blind students in Kenya benefit from the technology to be adopted? [br]
What can blind students in Kenya benefit from the technology to be adopted? [br]
游客
2023-10-17
55
管理
问题
What can blind students in Kenya benefit from the technology to be adopted? [br]
Until recently, blind and visually impaired students in Kenya were still using Braille books for their studies. But Kenyan schools for the blind are now beginning to adopt technology that provides material in an audible form—and in the process expands their opportunities. Assistive technology equips the learners with many skills that really make them independent in life. Students can read materials like books, magazines, newspapers by themselves. And apart from that—assistive technology equips them with employable skills.
The World Health Organization has announced an end to the Ebola virus outbreak in Liberia, meaning all three countries at the epicenter of the West African outbreak are now considered Ebola-free. The WHO announcement came Thursday after 42 days without a new reported case in Liberia. When announcing the milestone, the WHO cautioned that small outbreaks are expected and called for continued strong surveillance to keep the disease at bay.
选项
A、Liberia is the only country in West Africa free from Ebola virus.
B、Although Ebola is under control people should guard against its possible return.
C、Small outbreaks of Ebola virus have been reported and 42 announced dead.
D、Free medical treatment will be provided to all Ebola sufferers.
答案
B
解析
根据录音中的“the WHO cautioned that small outbreaks are expected”可知,尽管埃博拉病毒已消除,但WHO还是警告要小心小范围的爆发。因此选B项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3106414.html
相关试题推荐
Themalestudentsinthisschoolarenearly______asthefemalestudentstosayt
Somepeoplethinkthatuniversitiesshouldprovidestudentswiththeknowledgea
Emailhascompletelychangedthewayweworktoday.Itoffersmanybenefitsa
WhichofthefollowingisNOTthebenefitoftakingpublictransport?[originalt
Themalestudentsinthisschoolarenearly________asthefemalestudentstosay
TheStudentJobCentreisonlyopentofull-timestudentsatuniversity.[br][
TheStudentJobCentreisonlyopentofull-timestudentsatuniversity.[br][
TheStudentJobCentreisonlyopentofull-timestudentsatuniversity.[br][
Themalestudentsinthisschoolarenearly________asthefemalestudentstosay
WhichofthefollowingisNOTthebenefitoftakingpublictransport?[originalt
随机试题
Youshouldspendabout40minutesonthistask.Writeaboutthefollowingtopic:
It’sdifficulttoimaginetheseaeverrunningoutoffish.It’ssovast,so
节点电压法适用于支路数较多但节点数较少的复杂电路。()
某系统中,模块A处理与销售相关的所有细节,仅需要发送一个包含销售量、价格和时间的
A.洗涤红细胞 B.冰冻红细胞 C.新鲜冰冻血浆 D.血浆冷沉淀 E.凝
一青年左小腿上端肿痛,先是间歇痛,后加剧呈连续性,夜间重,患部肿胀发热,静脉曲张
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
(2018年真题)服务对象:“……我爱人经常对我发脾气,总是抱怨我只顾忙工作,从
当今世界,世界多极化和经济全球化深入发展,科技进步日新月异,各国相互依存不断加深
A.牙槽骨 B.牙槽窝 C.牙槽嵴 D.牙槽间隔 E.牙根间隔牙槽窝的游
最新回复
(
0
)