首页
登录
职称英语
The British political scene is dominated by two major parties that have quit
The British political scene is dominated by two major parties that have quit
游客
2023-10-14
59
管理
问题
The British political scene is dominated by two major parties that have quite different political agendas. However, the ideological distance between the Labour Party and the Conservative Party has become less marked, and their policies more difficult to tell apart in recent years. In fact, it would be true to say that both parties consist of conservative, moderate and radical elements, and therefore the general public is often perplexed about which party to vote for. Nonetheless, it is usual to find that a British voter will lean towards supporting one of these two parties and remain faithful to that party for life.
The Labour Party’s manifest objective is to safeguard the interests of the common working man and woman, and, in effect, give them political representation in Parliament. The Party has always had strong connections with the trade unions, and, before coming to power, was passionately committed to the concept of a welfare society in which people who are less fortunate than others are politically and financially assisted in their quest for a more equitable slice of the economic pie. The main problem is that such socialist agendas are extremely expensive to implement and maintain, even in a comparatively wealthy country with a large working and, hence, taxpaying population base. Welfare societies tend towards bankruptcy unless government spending is kept in check. Fortunately, the present government recognizes this, and has resisted reckless spending.
The Conservative Party, on the other hand, argues that the best way to ensure a fair division of wealth in the country is to allow more freedom to create it. This, in turn, means more job opportunities created, and therefore more wealth available to all. Just how the poor are to share in the distribution of this wealth (beyond being given, at least in theory, the opportunity to create it)is, however, less well understood. Practice, of course, may make nonsense of even the best theoretical intensions, and often the less practically powerful are badly catered for under governments implementing "free-for-all" policies.
It is surprising, given the current homogeneity of the two major parties, that less attention than elsewhere in Europe is paid to the smaller political parties such as the Greens and the Liberal Democrats. This may be because British voters distrust parties with platforms based around one or two major current issues alone ; the Green Party, for example, is almost solely concerned with the environment. Moreover, when it comes to casting a vote, history shows that the British public tends to resist change and, thus, the status quo is maintained.
Summary :
Two parties control the British political scene: the Labour Party and the Conservative Party. Although recently there are many similarities to be seen in their【76】, British voters tend to stay loyal for life to the party of their choice. The Labour Party, encouraged by the【77】, supports a welfare-based society, whereas the Conservative Party believes that【78】to pursue the creation of wealth ensures that all will eventually benefit from the【79】created. Oddly, Britons do not follow Europeans by paying much attention to smaller political, parties, perhaps because their policies are based on just a few【80】political issues. [br]
选项
答案
(more) job opportunities
解析
(文章第三段第二句话提到This, in turn, means more job opportunities created, “反过来说,这就意味着会提供更多的工作机会”。)
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3095815.html
相关试题推荐
Apoliticalspeechwriterneedstohave【D1】_______,aswellasa【D2】_______,wh
Apoliticalspeechwriterneedstohave【D1】_______,aswellasa【D2】_______,wh
Apoliticalspeechwriterneedstohave【D1】_______,aswellasa【D2】_______,wh
Pattygetsalongwithherfloormatesandtheygoouttopartiestogether.A、True
WhenisBBC’sOverseasStudentsatBritishUniversitiesonaireveryday?[br]
WhenisBBC’sOverseasStudentsatBritishUniversitiesonaireveryday?[br]
WhenisBBC’sOverseasStudentsatBritishUniversitiesonaireveryday?[origi
MostBritishcouples,whetherreligiousornot,haveachurchwedding,which
MostBritishcouples,whetherreligiousornot,haveachurchwedding,which
MostBritishcouples,whetherreligiousornot,haveachurchwedding,which
随机试题
[originaltext]W:WillyoupleasereturnthesebookstoBobwhenyouseehim?M
[originaltext]NewYorkCityisthelargestcityintheUnitedStates.Morethan
Youarerequiredto(fast)______theseatbeltwhendrivingsoastoprotectyou
[originaltext]Goodmorning,everyone.I’mgoingtotalkabouttheenvironme
()是指不用通过试验,直接利用逻辑判断的方式来确定每一种结果发生的概率。A:统计
关于消毒的概念,下列哪项是错误的A.病室的日常卫生处理、餐具消毒等属预防性消毒
某县领导参加全县的乡计划生育干部会,临时被邀请上台讲话。由于事先没有做调查研究,
()不属于常用的防火分隔设施。A.防火墙 B.防火卷帘 C.防火门
①现代建筑的发起人,美国设计家赖特首先将直线的元素引入建筑设计。 ②直线与曲线
(2014年真题)下列各项因素中,影响经营杠杆系数计算结果的有()。A.销售单
最新回复
(
0
)