首页
登录
职称英语
Look at the following table about the time spent by British males and females on
Look at the following table about the time spent by British males and females on
游客
2023-10-13
93
管理
问题
Look at the following table about the time spent by British males and females on different daily activities per day.
Hours and minutes per day
Males Females
Sleep 8.04 8.18
Resting 0. 43 0. 48
Personal care 0.40 0.48
Eating and drinking 1.25 1.19
Leisure
Watching TV/DVD and listen to radio/music 2. 50 2.25
Social life and entertainment/culture 1.22 1.32
Hobbies and games 0.37 0.23
Sport 0. 13 0.07
Reading 0.23 0.26
All leisure 5.25 4.53
Employment and study 3.45 2.26
Housework 1.41 3.00
Childcare 0. 15 0.32
Voluntary work and meetings 0. 15 0.20
Travel 1.32 1.22
Other 0. 13 0. 15
Write a report of no less than 100 words describing the information shown above on the answer sheet.
选项
答案
The table illustrates various spans of time consumed by men and women on different activities every day in Britain, including daily must-does, entertainment events, work, etc.
In Britain’s every day life, people spend similar hours on sleeping, resting, personal care, eating and drinking. Besides, leisure activities, such as watching TV, sport, and reading, account for most of the time when people are awake, with 5. 25 hours a day for men and 4. 53 hours a day for women. For employment and study, men spend 3. 45 hours, while women 2. 26 hours. British women spend 3 hours a day on housework, which is more than twice the number of men’s expense. Females also take more time on childcare than males, with the average number of 0. 32 and 0. 15 respectively.
In brief, both British men and women are involved in diverse activities every day, although there may be some slight discrepancies in some certain areas due to gender differences.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3094502.html
相关试题推荐
Followingthepatternshowninthenumbersequencebelow,whatisthemissingnu
LookatthefollowingpictureandwriteanarticleentitledTheLawontheP
[originaltext]WhenIwasinBritishColumbialastJulyworkingatthedepar
[originaltext]WhenIwasinBritishColumbialastJulyworkingatthedepar
Whatisthefollowingwordwhenitisunscrambled?NGORERTSSTRONGER
Whichofthefollowingcubesissimilartotheunfoldedcube?(Note:thefaceso
TheBritishpoliticalsceneisdominatedbytwomajorpartiesthathavequit
TheBritishpoliticalsceneisdominatedbytwomajorpartiesthathavequit
AlthoughFrench,German,AmericanandBritishpioneershaveallbeencredite
AlthoughFrench,German,AmericanandBritishpioneershaveallbeencredite
随机试题
Amongthemanywaysinwhichpeoplecommunicatethroughspeech,publicspeak
Thepast50yearshaveseenmassiveexpansionofagriculture,withfoodprod
AYoungPerson’sRailcardgivesyoungpeopletheopportunitytopurchasedis
I根据All-virtualclasses、helpstatestosavemoney和teacherstheyemploy定位到I段。原文说,通
Astheplacecircledovertheairport,everyonesensedthatsomethingwaswr
下列药物哪项是性微温而善于芳香化湿A.豆蔻 B.藿香 C.苍术 D.
《土地管理法》规定的我国的基本国策不包括( )。A.十分珍惜土地 B.搞好土
在建筑投影图上,不可看见部分用的线条是()。A:虚线B:点画线C:切线D:
十二经脉中,阴经与阴经的交接部位在( ) A.腹部 B.头部 C.胸部
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
最新回复
(
0
)