首页
登录
职称英语
Dear Mr. Black, We are a mid-sized accounting firm. Our staff members are not
Dear Mr. Black, We are a mid-sized accounting firm. Our staff members are not
游客
2023-10-10
69
管理
问题
Dear Mr. Black,
We are a mid-sized accounting firm. Our staff members are not happy with our current insurance plan, so we are looking into other alternatives. The insurance company we use now has recently raised its rates, while at the same time the quality of service has gotten worse. Naturally, we are not happy about paying more money for poorer service. Therefore, we are interested in learning more about your Health Care system.
Could you please mail a packet of information to me? Also, I would appreciate it if you could answer the following questions:
First, our employees want to choose their own doctors. Does your program allow this? Second, do your doctors have weekend and evening hours? Our employees have busy work schedules, and it is not always convenient for them to go to appointments during regular business hours.
Thank you for your help.
Sincerely,
Susan Smith
Human Resources Manager
Questions: [br] The staff members complain that the rates have been raised, but______.
选项
答案
the quality of service has gotten worse
解析
本题考查公司员工对当前的保险计划抱怨的具体内容。由关键词the rates have been raised定位到原文第一段第三句。本句中提到了员工对于当前的保险计划的抱怨内容:一方面,现在使用的这家保险公司最近上调了费率;另一方面,服务质量越来越糟糕。题干中的but与原文中的while意思相近,因此将while后的内容整合一下就是本题的答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3086326.html
相关试题推荐
Asallthemembersofmyfamilylikecountrylife,wedecidedto______farming.A、
MembersoftheHouseofRepresentativesmustbeatleast25,citizensfor7year
HowmanystaffmembersareworkingattheRoscoInternational?[br][originalte
HowmanystaffmembersareworkingattheRoscoInternational?[br][originalte
HowmanystaffmembersareworkingattheRoscoInternational?[originaltext]Joh
OnceinBritain,familymemberswouldallgetannoyedatthephonecallwhil
OnceinBritain,familymemberswouldallgetannoyedatthephonecallwhil
Everymonththegroupmeets,andsoitsmemberscan______theirviews.A、change
It____meofthevillagewherewespentourholidayslastsummer.A、remembersB、re
Theserules______toallthemembersofthegolfdubsinthiscity.A、implyB、sup
随机试题
Oneofthemostimportantsocialdevelopmentsthathelpedtomakepossiblea
______constitutestheUK.A、GreatBritainandIrelandB、TheBritishIslesandthe
Iamonlytoowillingtoserveyou.___________________________我非常愿意为你效劳。onlyto
[originaltext]Almost20,000whaleshavebeenslaughteredsinceabanoncom
TopicTheImportanceofMutualUnderstandingForthispart,youareallowe
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
经皮吸收制剂的特点错误的是A.加入吸收促进剂也很难改变经皮给药制剂吸收差的缺点B
被誉为意大利文艺复兴“三杰”的是( )。A、达.芬奇、米开朗基罗、拉斐尔 B
根据《森林法》,下列有关森林权属错误的是( )。A.林地和林地上的森林、林木的
关于医德情感,正确的说法是A.它与医德义务无关 B.它应能满足病人的一切需要
最新回复
(
0
)