首页
登录
职称英语
People travel a lot with Heaven Air because they know they will get what they
People travel a lot with Heaven Air because they know they will get what they
游客
2023-10-07
32
管理
问题
People travel a lot with Heaven Air because they know they will get what they want.
They want to go quickly and safely across the land, across the sea or right across the world, and they know Heaven Air will take them where they want to go whenever they want to go. Heaven Air flies all the newest and fastest planes to more towns and cities of the world than any other airlines.
Do you want to go to Paris, Washington, Tokyo? Heaven Air will take you there, at all times of the day or night, right through the week. But Heaven Air flies not only to the biggest cities; we also fly three or four times a week to towns and cities in the very center of Asia, Africa and South America.
People fly with Heaven Air because they know they will leave on time and arrive on time. They know that they will receive the best food and watch the best films.
Heaven Air is second to none.
选项
A、The name of a plane.
B、The name of an airline.
C、The name of a travel agency.
D、The name of an advertising program.
答案
B
解析
根据文中第一段“Heaven Air flies all the newest and fastest planes to more towns and citied of the world than any other airlines.”可知。airline翻译为“航空公司”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3078822.html
相关试题推荐
Whyisitconsideredagreatactoflovetohavepeoplestayingwithyouthisti
Becauseofserious(ill)______shewasnotabletobepresentattheclass.illne
[audioFiles]audio_ehbm_j06002(20082)[/audioFiles]A、Heplanstotravel.B、Hepla
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrownup,andoldpeoplewish
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrownup,andoldpeoplewish
Howoftenonehearschildrenwishingtheyweregrownup,andoldpeoplewish
Inoldtimes,peoplewonderedaboutthechangesofseasons,aboutthestars,
Mostparentsandteachersdonotlikeyoungpeopletoreadcomicbooks(连环画册)
Mostparentsandteachersdonotlikeyoungpeopletoreadcomicbooks(连环画册)
Mostparentsandteachersdonotlikeyoungpeopletoreadcomicbooks(连环画册)
随机试题
WhatisPET?TheCambridgePreliminary(预备的)EnglishTest(PET)isthesecond
Itseemsnecessarythatpopulationgrowth______(每隔一段时期调查一次).(should)besurveyed
MayraAvilaislookingforwardtoherhighschoolprom(毕业舞会).Avila,18,the
交通行业标准《公路桥梁板式橡胶支座》规定:盆式橡胶支座设计竖向转动焦度应不小于(
一宗地分割为数宗地后,各分割宗地面积之和与原宗地面积差值在规定限差内时,差值按(
房地产经纪业是()的行业。A.知识密集和资金密集 B.资金密集和劳动密集
如果某种商品供给曲线的斜率为正,在其他条件不变的情况下,该商品价格上升将导致(
天然麝香的香气成分是A.麝香酮 B.麝香吡啶 C.降麝香酮 D.羟基麝香吡
女性,40岁,发现高血压3年,血压经常维持在180/100mmHg,伴口干、多尿
下列关于企业法人与项目经理部的描述,错误的有()。A.在建设工程中,施工单位、
最新回复
(
0
)