首页
登录
职称英语
Thousands of years ago, traveling was very hard. There were no roads and no
Thousands of years ago, traveling was very hard. There were no roads and no
游客
2023-10-04
72
管理
问题
Thousands of years ago, traveling was very hard. There were no roads and no cars. People traveled on rivers and lakes. They used logs, either one at a time, or tied together.
People then began to use animals to pull very heavy loads. Some people put rollers under a load, and this was the first use of the wheel. The wheel was the most important invention in transportation.
The need to transport many people at one time led to the use of the stagecoach. It’s a horse-drawn public vehicle carrying passengers along a regular route. The stagecoach was pulled by four to six horses. It often rode through the night with a change of a driver.
But people wanted a faster and easier way of traveling. The "horseless carriage" of automobile was invented in 1892. Life became more pleasant. Roads were built. Farmers were able to travel to cities. City people were able to get fresh fruits and vegetables. People traveled to many places for fun.
选项
A、people traveled on lakes thousands of years ago
B、people used logs thousands of years ago
C、traveling was hard thousands of years ago
D、there were no roads and cars thousands of years ago
答案
C
解析
读完第一段,可知第一句话即是这段的主题句,概括了这段的大意,其他三句是对第一句话的解释。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3070956.html
相关试题推荐
Marketresearchisusuallyvery______,involvingthousandsofpeopleanswering
Eachyear,thousandsofChinesemiddleschoolstudentsgotostudyinforeign
Eachyear,thousandsofChinesemiddleschoolstudentsgotostudyinforeign
Readingnewspapers______.[br]Peopledoallthingswhiletravelingtoworkbyt
Allthetraveling______arepaidbythecompanyifyoutravelonbusiness.A、char
Whentraveling,youneedcomfortable,practicalclothingandasafewaytoc
Whentraveling,youneedcomfortable,practicalclothingandasafewaytoc
SheisarolemodelforthousandsofchildrenandteensinAmerica.Andsheh
Whentraveling,youneedcomfortable,practicalclothingandasafewaytoca
Whentraveling,youneedcomfortable,practicalclothingandasafewaytoca
随机试题
TothepeopleoftheBijagosarchipelago,thesharkissacred.In【51】ceremon
WilltheWorldRememberDisneyorPlato?Significant
LessNews,MuchBetterA)Inthepastfewdecades,thefortu
Turninyourcollectionofindustry-suppliedfreebiesandGoodmanwillsend
关于非上市公众公司收购中的收购人变更收购要约,下列说法正确的有( )。 Ⅰ.
根据其宏观经济效应,财政政策大致可以分为( )几种。 Ⅰ.扩张性 Ⅱ.紧缩
药品超过有效期即视为()。A.劣药 B.假药 C.新药 D.合格药 E
已安装完成的()若长期未带电运行(110kV及以上大于半年;35kV及以下一年以
某固定资产原值为160万元,预计净残值率为10%,使用年限为8年,采用年限平均法
共用题干 一般资料:求助者,女性,28岁,初中毕业,农民。案例介绍:求助者两个
最新回复
(
0
)