首页
登录
职称英语
It is often difficult for a man to be quite sure what tax (税) he ought to p
It is often difficult for a man to be quite sure what tax (税) he ought to p
游客
2023-10-04
69
管理
问题
It is often difficult for a man to be quite sure what tax (税) he ought to pay to the government because it depends on so many different things: whether the man is married; how many children he has; whether he supports any relations; how much he earns; how much interest he receives; how much he has spent on his house during the year; and so on and so forth. All this makes it difficult to decide exactly how much the tax is.
There was a certain artist who was always very careful to pay the proper amount.
One year, after posting his check as usual, he began to wonder if he had paid enough, and after a lot of work, with a pencil and paper, decided that he had not. He believed that he owed the government something.
He was just writing another check to send to the tax-collector when the postman dropped a letter into the box at the front door. Opening it, the artist was surprised to find inside it a check for five pounds from the tax-collector. The official explained that too much had been paid, and that therefore the difference was now returned to the taxpayer. [br] After a lot of work, the artist thought that he had paid the government ________.
选项
A、less tax than he should have
B、more tax than he should have
C、as much tax as usuall
D、just enough tax
答案
A
解析
由第三段内容“…decided that he had not.He believed that he owed the government something.”知艺术家认为他欠政府一些东西,他向政府所交纳的税少于他应交纳的数目。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3069865.html
相关试题推荐
______isoftenmoredifficulttofindtrainedmenthantogetfinancialsupport
WheneverIamin(difficult)______,hecomestohelpme.difficulty该处用名词,作为介词in的
Weareconfidenttoovercomedifficultiessincethegovernmenthasagreedtogiv
______isoftenmoredifficulttofindtrainedmenthantogetfinancialsupport
Thebookis______moredifficultthantheoneIreadlastweek.[originaltext]形
Inthemountainareas,peoplearestillstruggleagainstlotsof(difficult)___
Afterhehadgivenanaccountofthedifficulties,hewenton(suggest)______w
Shefound______ratherdifficulttocooperatewithJane.A、itisB、thatC、heisD、
They______withtheworkinspiteoftheextremelydifficultconditions.A、carried
Ihavenodoubt______wewillovercomeallthedifficulties.A、whetherB、whichC
随机试题
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.
Economicallyspeaking,arewebetteroffthanweweretenyearsago?Twentyy
细胞分裂素防止衰老是在转录水平上起作用的。
下列组织机构的标志与其名称对应正确的是:
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
高热不退病人容易引起水钠代谢紊乱的类型是A.高渗性脱水 B.等渗性脱水 C.
请认真阅读下列材料.并按要求作答。 请根据上述材料完成下列任务: (1)结合
下列关于公众参与的主要理论表述错误的是( )。A.规划工作的视点逐渐由微观转向
满足安全需要的行为可以是( )。A.免受失业和经济危机的威胁 B.比竞争
在调查研究中,先将总体按照某种特征分成若干组群,然后在每组群中进行随机抽样的方法
最新回复
(
0
)