首页
登录
职称英语
Subways are underground trains, which usually operate 24 hours a day. They a
Subways are underground trains, which usually operate 24 hours a day. They a
游客
2023-10-02
69
管理
问题
Subways are underground trains, which usually operate 24 hours a day. They are found in larger cities and usually run between the suburbs and the downtown area. Maps and schedules are available from the ticket office. If you take the subway often, you can save money by purchasing a monthly pass(月票).
City-operated buses run on various routes(线路)and are designed to be at certain places at certain times. Maps and schedules may be posted at certain stops, or they may be available at local banks, libraries, the student union, or from the bus drivers. Buses run mainly during the day. Fare is paid by exact change in coins, or by monthly passes.
Taxis are generally more expensive in the United States than in other countries. If you use a taxi, be sure you ask the amount of the fare before you agree to ride. The driver usually expects a tip(小费)of 15 percent of the fare. [br] You can get the maps and schedules of the subways______.
选项
A、at bus stations
B、at local banks
C、in any bookstore
D、from the ticket offices
答案
D
解析
事实细节题。由题干中的maps and schedules定位到第一段第三句。该句提到,路线图和时刻表可以从售票处获得。由此可以确定D)为本题的正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3065575.html
相关试题推荐
Whatshouldthepersonwhodiscoversafiredo?Heshouldoperatethe______an
Whatshouldthepersonwhodiscoversafiredo?Heshouldoperatethe______an
WhatdoesSantaClaususuallydo?[br]Theword"teasing"onthelastlineofpa
WhatdoesSantaClaususuallydo?[br]WhatspecialgiftdidAmywant?A、Auniver
OnesillyquestionIsimplycan’tstandis"Howdoyoufeel?"Usuallytheque
Whensomeoneissickathome,themotherusuallymakesthefirstdiagnosis(诊
Whensomeoneissickathome,themotherusuallymakesthefirstdiagnosis(诊
Whensomeoneissickathome,themotherusuallymakesthefirstdiagnosis(诊
Whensomeoneissickathome,themotherusuallymakesthefirstdiagnosis(诊
Usuallyamanufacturerdoesn’tdealdirectlywiththepeoplewhousehisproduct
随机试题
【B1】[br]【B2】A、withB、ofC、toA考查介词。根据下文,“他们没地方避雨”,“很快就湿透了”,可以推测出,他们没有带伞。表示“随身携
Sevenoutof0teams_____forAtlantaDragonssubmittedwrittendocumentsonthe
Gallopingtechnologicalprogresshasmadeconsumers______:advancesundreamedof
Automationreferstotheintroductionofelectroniccontrolandautomaticope
投资者A过去3年每年收益率分别为-11%,10%,50%,投资者B过去3年的每年
到2017年为止,《中国药典》一共颁布了A.5部 B.6部 C.8部 D.
已知A—B、B—C和A—C航线的机票价格从750元提高到1000元时,三条航线的
(2016年真题)期货公司客户可以通过()等委托方式下达交易指令。A.书面
(2020年真题)根据支付结算法律制度的规定,张某于2020年1月20日签发一张
箱涵顶进作业应在地下水位降至基底以下()进行,并宜避开雨期施工。A.0.5m
最新回复
(
0
)