首页
登录
职称英语
Normally, at the beginning of the school year, the Student Services of univer
Normally, at the beginning of the school year, the Student Services of univer
游客
2023-09-28
70
管理
问题
Normally, at the beginning of the school year, the Student Services of universities and colleges publish lists of rooms and apartments available off campus. You should pay attention to these services as well as advertisements in the local or college/university newspapers, and bulletin boards on the campus or in supermarkets. You might also walk through the section of the city or town in which you wish to live to see whether there are "FOR RENT" signs on the doors of houses. You may also ask other students for advice, either Canadian or from overseas. It would be wise to set aside several full days to look for accommodation at the beginning of your program. This will allow you to obtain an idea of the range of housing available. Usually, it is not a good idea to take the first accommodation that you see unless, of course, you are certain that it will be satisfactory.
Accommodation outside the center of a city is normally less expensive than accommodation in the center of the city.
How to find rooms or apartments for rent:
You should pay attention to:
(46) of your university or college;
(47) in some newspaper; or
(48) .
It would be wise to set aside (49) to search for accommodation.
It is not a good idea to take the first accommodation unless it is (50) . [br]
选项
答案
satisfactory
解析
本题答案在第一段的最后一句话“Usually,it is not a good idea to… unless,of course,you are certain that it will be satisfactory”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3052690.html
相关试题推荐
Hebegantotakepolitics(serious)______onlywhenheleftschool.seriously本题考查动词
Theclassroomisempty,sothestudents______havegonetothelaboratory.A、ought
MostAmericanstudentsare______tospend180daysayearatschool.A、intendedB、
Thestudents______theirpapersbytheendofthismonth.A、willhavefinishedB、h
Encouragedbyherschoolchampionshipsuccess,shedecidedthatsheshouldhavep
Itisestimatedthattenpercentoflocalchildrenwouldleaveschoolat14tol
Heistheonlyoneofthestudentswho______finishedthetaskintime.A、isB、are
Thestudentsoftenhave(heat)______discussionintheclass.heatedhaveaheated
Theknowledgewegainedinschoolisveryimportant,______wewilldependinthe
Hebegantotakepolitics(serious)______onlywhenheleftschool.seriously本题考查动词
随机试题
[originaltext]M:Hey,Felicia.Doyouhavetimeforaquickconversation?W:Su
[originaltext]M:Icouldn’tputupwithmywifeanylonger.Idon’tknowwhysh
[originaltext]M:Hi,Betty,it’snicetoseeyouhere.Thankgodthefinalexam
QuestionsontheOriginsofChristmas1.WhydowecelebrateonDecembe
[originaltext]Ilikethewayyouplaythebasketball.Youaregreat![/originalt
Onaverage,Americankidsaged3to12spent29hoursaweekinschool,eigh
《水土保持综合治理验收规范》(GB/T15772-1995)规定,水土保持林、防
商业银行向某企业因一次性进货的临时性资金,需要和支付性资金不足发放的贷款是(
治疗心律失常气阴两虚证,应首选A、人参养荣汤 B、天王补心丹 C、归脾汤
主动脉瓣关闭不全出现 A.P2亢进B.GrahamSteell杂音
最新回复
(
0
)