首页
登录
职称英语
Why is the manufacturer employing a new staff?Because they are expanding their_
Why is the manufacturer employing a new staff?Because they are expanding their_
游客
2023-09-28
74
管理
问题
Why is the manufacturer employing a new staff?
Because they are expanding their______.
[br] What character should the applicant possess?
The person should be______and______.
We are a well-known international manufacturer, based in the U.K., and we are expanding our export marketing activities in our European headquarters in London. We are looking for a lively and intelligent person to join our team as soon as possible. The work will involve working in our London office, telephoning and corresponding with our overseas clients and agents, and some travel, mainly to European countries. Applicants should be fluent in at least one foreign language. Experience in marketing would be an asset but not essential.
The successful applicant will be paid top London rates and provided with generous removal expenses.
选项
答案
lively intelligent
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3052054.html
相关试题推荐
IboughtaHuaweismartphoneonlinebecauseofitsvery(reason)________price.re
Thisarticleiswellwrittenbecausespecialattention________tothechoiceofw
BecauseoftheCOVID-19,onlinestudyingisbecoming________(popular)thanbefo
ZhangGuimeihasearnedtherespectofpeoplebecauseshe________herselffull-t
Becauseofthehotweather,thetreesare________(extreme)tallthere.extremely
TomtooknonoticeofwhatIwassayingbecausehethoughtI(cheat)______him.
[audioFiles]audio_ehaz20046_001(20046)[/audioFiles]A、Becausehe’llwritearepo
[audioFiles]audio_ehaz200612_003(200612)[/audioFiles]A、Becausehehasnoworke
WhydoestheGmailTeamwritetotheGmailusers?Becausetheuserhasn’tusedh
WhydoestheGmailTeamwritetotheGmailusers?Becausetheuserhasn’tusedh
随机试题
FromMondayuntilFriday【36】peoplearebusyworkingorstudying,butinthe
Woman:Didyouthinkitwasagoodplay?Man:WhatIdidn’tunderstandwasthev
PASSAGEONE[br]Howcantheoldman’smoodbebestdescribed?Confident.第2段最后一句中
[originaltext]W:Hi,Jim.Howarethingsgoing?M:Justfine,Ellen,howareyo
[originaltext](5)Whileflyinghighabovetheearth’ssurface,jetfighter
下列激素中与血糖调节有关的是()A.生长素 B.胰岛素 C.胰高血糖素
Rood技术获得运动控制的最早发育阶段是A.使用适当的感觉刺激使肌张力正常化
阿莫西林一般A.用于重症支气管哮喘的治疗B.用于解除消化道痉挛C.多用于急性青光
葡萄糖进入细胞属于A:单纯扩散 B:主动运转 C:离子通道介导的易化扩散
(2019年11月)现代社会倡导意思自治、契约自由,只要雇员与雇主意思表示一致,
最新回复
(
0
)