首页
登录
职称英语
The hotel uses a reservation confirmation system to verify the room requests
The hotel uses a reservation confirmation system to verify the room requests
游客
2023-09-26
71
管理
问题
The hotel uses a reservation confirmation system to verify the room requests and personal information of guests. When a reservation inquiry comes over the phone, reservation agents provide a confirmation number on the spot. Later, a letter is sent out to confirm the telephone request. The letter of confirmation contains vital information such as reservation dates, roommate, type of accommodation, number of guest, and any special needs. The confirmation should also clearly indicate whether the reservation is guaranteed or non-guaranteed.
Simply having received a confirmation from the hotel does not ensure a guest that space will be available. The reservation is usually guaranteed with a credit card number. If the reservation is guaranteed, then the confirmation letter should indicate this classification. Guests are expected to show the confirmation letter to the front desk agents upon arrival at the hotel.
When guests change their reservations, the hotel sends out updated confirmation notice. Updated notices can be mailed only if changes do not take place too close to the date of arrival. In the case of cancellations, the hotel may issue a cancellation number to protect both guests and the hotel. Without such numbers, guests would have difficulty challenging no-show charges made to their credit card number.
选项
A、To verify room requests.
B、To check personal information on guests.
C、To indicate the reservation status.
D、All of the above.
答案
D
解析
细节题。文章第一段第一句包括了A、B项的内容,第二句说到通过寄信给客人来确认房间预订情况,故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3047830.html
相关试题推荐
Desktoppublishingsystemisamodernpublishingsystemwhichmakesuseofc
Desktoppublishingsystemisamodernpublishingsystemwhichmakesuseofc
Desktoppublishingsystemisamodernpublishingsystemwhichmakesuseofc
Desktoppublishingsystemisamodernpublishingsystemwhichmakesuseofc
Wedecidedtodesignthesystemafterwehadanalyzedtheexistingproblems_____
Thehumanbodyhasdevelopedasystemofnervesthatenablesusto______.[br]
Thehumanbodyhasdevelopedasystemofnervesthatenablesusto______.[br]
TheSingaporeundergroundtrainsystem,knownastheMRT,offersaspeedyan
A.naturalecosystemsB—whitepollutionC—waterandsoilerosi
A.naturalecosystemsB—whitepollutionC—waterandsoilerosi
随机试题
Variationsamongstateinsurancelawscancauseproblemsforfamilies.I
Themorebooksyouread,______youbecome.A、themoreknowledgeB、themoreknowl
【B1】[br]【B3】[audioFiles]audio_eusm_j01_049(20099)[/audioFiles]elements此处应该填入一
西湖三面环山,湖区内有大量的寺庙、古塔(pagoda)、园林和人造岛,它是中国园林设计师的重要灵感来源。TheWestLakeissurrounded
[originaltext]We’regoingtostartourdiscussionofpoetryinWesternEuro
汉朝是中国历史上最重要的朝代之一。汉朝统治期间有很多显著的成就。它最先向其他文化敞开大门,对外贸易兴旺。汉朝开拓的丝绸之路通向了中西亚乃至罗马。各类艺术
下面有关低渗性缺水引起血压下降的原因中,最主要的是A.血管升压素分泌增加使细胞外
皮质醇增多症病人的饮食应满足A:高糖、低蛋白、高脂、高维生素、低钾、高钠 B:
所谓的“现代化”,是用高科技去保存一个民族最珍贵、最重要的东西,而不是适得其反地
可用于治疗阿米巴肝脓肿的药物是A.氯喹 B.奎宁 C.伯氨喹 D.乙胺嘧
最新回复
(
0
)