首页
登录
职称英语
When can people think about our eyes very often?On the time when we______. [or
When can people think about our eyes very often?On the time when we______. [or
游客
2023-09-26
72
管理
问题
When can people think about our eyes very often?
On the time when we______.
When we can see well, we do not think about our eyes very often. It is(Q11)only when we cannot see perfectly that we come to see how important our eyes are. People who are nearsighted can only see things that (Q12) are very close to their eyes. Many people who do a lot of close work, (13)such as writing, reading and sewing, become nearsighted. They have to wear glasses (Q14)in order to see distant things clearly. (Q15)People who are farsighted suffer from just the opposite problem. They can see things that are far away,but they have difficulty reading a book unless they hold it at arm’s length. If they want to do much reading, they must get glasses, too.
Q11: When can people think about our eyes very often?
选项
答案
can’t see well/perfectly
解析
该题为简答填空题。根据短文的第一句“it is only when we cannot see perfectly that we come to see how important our eyes are.”(只有当我们视力下降的时候才会体会到眼睛的重要。)可以知道,只要换一种说法就是答案了,故此处应填“can’t see well/perfectly”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3047373.html
相关试题推荐
Thegovernmentofficergaveadinneronlyforafewpeoplewhomhewishedespeci
(Similar)________,manypeoplethink5Gwillenabledriverlesscarstocommunica
Youngpeoplenowlivealife-style________theirparentscouldhardlydreamof.A、
Onepurposeofmarketresearchistolearnaboutpeople—thepeoplewhowillbuy
Peoplealwaysfinditeasier________otherpeople’sweaknessthantheirown.A、to
ZhangGuimeihasearnedtherespectofpeoplebecauseshe________herselffull-t
Themorepeopleyoumeet,especiallywhile(do)________volunteerwork,themore
Mostpeoplebelievethatjobsliketeachingstill(large)________dependonhuma
Somepeoplebelieve________smarttheserobotsare,theyarenothuman.A、however
Whenyoustartyournewjob,it’sagoodideatolookathowpeoplecommunicate
随机试题
In1915EinsteinmadeatriptoGottingentogivesomelecturesattheinvit
WhichofthefollowingisNOTaconditionforthereductionofdebts?[br][ori
______,mygrandfatherstilltakesasixty-minutewalkeveryday.A、Asheisold
关于结核分枝杆菌形态染色特点,错误的是A.菌体有分枝并常聚集成团 B.细长略弯
绘画活动中,菲菲在纸上画了个黑色的太阳。此时吴老师恰当的做法是()。A.批评菲
下列关于招标采购的叙述中,正确的是()A.公开招标可接受招标费用,缩短招标时间
普雅花的花期只有两个月,花开之时极为绚丽。然而,谁会想到,为了两个月的花期,它竟
根据葛氏法则,属于买入信号的有()。A:平均线从下降开始走平,股价从下上穿平均线
下列关于初步可行性研究的说法,错误的是()。A.初步可行性研究报告是项目决策的
最新回复
(
0
)