首页
登录
职称英语
How man first learnt to invent words is unknown; in other words, the origin
How man first learnt to invent words is unknown; in other words, the origin
游客
2023-09-26
71
管理
问题
How man first learnt to invent words is unknown; in other words, the origin of language is a mystery. All we really know is that man, unlike animals, somehow invented certain sounds to express thoughts and feelings, actions and things, so that they could communicate with each other; and that later they agreed upon certain signs, called letters, which could be combined to stand for those sounds, and which could be written down. Those sounds, whether spoken or written in letters, we call words.
The power of word, then lies in their association with the things they bring up before our minds. Words became filled with meanings for us by experience; and the longer we live, the more certain words recall to us the glad and sad events of our past; and the more we read and learn, the more the number of words that mean something to us increase.
Great writers are those who not only have great thoughts but also express these thoughts in words that appeal powerfully to our minds and emotions. We should therefore learn to choose our words carefully and use them exactly, or they will make our speech silly and impolite. [br] The origin of language is ______.
选项
A、clearly explained in this passage
B、a question that was difficult to answer
C、a matter that can not be or has not been explained or understood
D、a problem already solved
答案
C
解析
推理题。文章的第一段的第一句话暗示着文字的发明是一个难以回答的问题。“How man first learnt to invent words is unknown; in other words, the origin of language is a mystery.”
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3046451.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hello,Alice.Thesummervacationiscoming.Doyouhaveanyp
[originaltext]M:Hello,Alice.Thesummervacationiscoming.Doyouhaveanyp
[originaltext]W:Hi,Peter.Wouldyoupleasetakemetothehospital?M:Ofcou
[originaltext]W:Hi,Peter.Wouldyoupleasetakemetothehospital?M:Ofcou
[originaltext]M:Howwasyourtriptothemountain?W:Itwasterrible.Itrain
[originaltext]M:Howwasyourtriptothemountain?W:Itwasterrible.Itrain
[originaltext]M:Howwasyourtriptothemountain?W:Itwasterrible.Itrain
[originaltext]W:Jack,Ididn’tseeyouthismorning.M:Iwaslateforschool
[originaltext]Thankyousomuchforgivingmeahand.[/originaltext][originalt
[originaltext]Doyouhaveanyinterestinglearningexperience?[/originaltext][
随机试题
WhydidtheWHOsuspenditsoperation?[originaltext]TheWorldHealthOrgani
(1)Ithaslongbeenbelievedthatthesmartphonesinourpocketsareactuall
Theadvocatesofnatureurgedmoregreencoverageon__________lots.A、vainB、va
AweekofheavyreadinghadpassedsincetheeveninghefirstmetRuthMorse
"Whatmakesyou______I’mafarmer?"theFrenchmanasked.A、tothinkB、thinkC、thi
有抗渗要求的混凝土中,优先选用何种水泥?A.矿渣水泥 B.火山灰水泥 C.粉
符合维生素B的理化特点的是()。A.在紫外线照射下易分解 B.有Cu、
2009年底某煤矿发生瓦斯爆炸事故,该事故造成29人死亡。 该煤矿上年产量
确诊α型海洋性贫血的依据是()A.周围血象呈小细胞低色素性贫血 B.骨髓红
缺血性脑血管疾病的主要治疗措施是A.血管扩张剂 B.利尿剂 C.脱水剂 D
最新回复
(
0
)