首页
登录
职称英语
A lawyer friend of mine has devoted herself to the service of humanity. Her
A lawyer friend of mine has devoted herself to the service of humanity. Her
游客
2023-09-26
73
管理
问题
A lawyer friend of mine has devoted herself to the service of humanity. Her special area is called "public interest law". Many other lawyers represent only clients who can pay high fees. All lawyers have had expensive and highly specialized training, and they work long, difficult hours for the money they earn. But what happens to people who need legal help and cannot afford to pay these lawyers’ fee?
Public interest lawyers fill this need. Patricia, like other public interest lawyers, earns a salary much below what some lawyers can earn. Because she is willing to take less money, her clients have the help need, even if they can pay nothing at all, Some clients need legal help because stores have cheated them with faulty merchandise. Others are in unsafe apartments, or are threatened with eviction (being driven) and have no place to go. Their cases are all called "civil" cases. Still others are accused of criminal acts, and seek those public interest lawyers who handle "criminal" cases. These are just a few of the many situations in which the men and women who are public interest lawyers serve to extend justice throughout society. [br] The word "clients" in this passage means ______.
选项
A、people who can pay high fees to their lawyers
B、people who are very poor and can’t afford to pay their lawyers
C、people who have been cheated by stores or threatened with eviction
D、people who needs and uses legal help from lawyers
答案
D
解析
细节题。本题要求回答“clients在文章中表示什么意思?”根据文章大意,我们不难看出clients指委托人,即需要法律帮助的人。故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3046403.html
相关试题推荐
Webelievethatwiththejointeffortsofourtwocities,thefriendlycooperati
WhatisthenameofthenewserviceontheInternet?[br]Howdoyoupayforthe
Howmanypartsdocsaconversationwithanewfriendusuallyconsistof?[br]Wh
Howmanypartsdocsaconversationwithanewfriendusuallyconsistof?[br]Wh
Howmanypartsdocsaconversationwithanewfriendusuallyconsistof?[br]Wh
Howmanypartsdocsaconversationwithanewfriendusuallyconsistof?[br]Wh
[originaltext]Whenyoutalkwithnewfriends,usuallytherearethreeparts
[audioFiles]audio_ehaz200412_001(200412)[/audioFiles]A、He’sthewoman’sfriend.
Whatwillhappenifthespeaker’sgirlfriendseeshismother?Shewon’t______.
Wearegoingtohavetheserviceman______thelightintheclassroomtomorrow.
随机试题
【S1】[br]【S10】looked→looking
TelevisionSinceitsinventionin【1】______,
Thewomanintheoffice______nottohavemadetoomuchnoise.A、oughtB、needC、mu
对于专以拍摄明星隐私照片为职业的小报记者一般称为()A.堪的派 B.狗仔队
填土是指由人类活动而堆积的土,素填土应为()的土。A.由碎石、砂、粉土和黏性
回答有关摆式仪试验的测试问题。(1)下列有关路面抗滑性能的说法中,正确的有(
患者,男性,32岁。左上腹有钝性撞击史,伤后第5天患者无明显诱因突然出现剧烈腹痛
用于计算营养标签标示值的数据,至少需要( )次以上的检测结果。A.5 B.1
根据上图,下列说法不正确的是:A.参与最低生活保障人数不断上升,说明贫困人
甲、乙、丙共有一套房屋,其应有部分各为1/3。为提高房屋的价值,甲主张将此房的地
最新回复
(
0
)