首页
登录
职称英语
Where can you find a post office in the United States?Perhaps in ______. [br]
Where can you find a post office in the United States?Perhaps in ______. [br]
游客
2023-09-26
89
管理
问题
Where can you find a post office in the United States?
Perhaps in ______. [br]
Probably every town in the United States has a post office. Some are very small, and you may also find them in the corner of a shop. Others are large buildings. They are open five days a week and Saturday mornings. From Monday to Friday they are usually open from 8:30 a.m. to 4:30 p.m.
If you know how much the postage is for your letter, you can buy stamps at any window. In some post offices you can buy stamps from machines. Stamps are sold at many different prices, from one cent to many dollars. If you are not sure how much postage is for your letter, you can ask the clerk. He or she will give you the stamps you need.
At a post office you can also buy postcards. A postcard is cheaper than a letter.
选项
答案
Saturday mornings
解析
来自原文 They are open five days a week and Saturday mornings.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3046351.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Excuseme,doyouknowwhereisMr.Johnson’soffice?M:I’ms
[originaltext]W:Excuseme,doyouknowwhereisMr.Johnson’soffice?M:I’ms
[originaltext]W:Excuseme,doyouknowwhereisMr.Johnson’soffice?M:I’ms
[originaltext]W:Excuseme,doyouknowwhereisMr.Johnson’soffice?M:I’ms
PeopleintheUnitedStateslovetheirdogsandtreatthemwell.Theyusema
PeopleintheUnitedStateslovetheirdogsandtreatthemwell.Theyusema
Hesometimesdoes(add)________workonweekendsintheoffice.additional空格处位于谓语
Thegovernmentofficergaveadinneronlyforafewpeoplewhomhewishedespeci
[audioFiles]audio_ehaz200512_001(200512)[/audioFiles]A、Inapostoffice.B、Ina
I’llaskMr.Smithtoringyouup______hecomesbacktotheoffice.A、whenB、wh
随机试题
Thegovernment______apublicdebateonthefuturedirectionoftheofficialspor
[originaltext]W:Ithinkthereshouldbegreaterrestrictionsplacedonthepre
Althoughtherearebodylanguagesthatcancrossculturalboundaries,cultur
【B1】[br]【B10】[originaltext]FromMondayuntilFriday,mostpeoplearebusy
Speakers’Comerlocatedin______,wherespeakercandelivertheireloquentspeec
BritishpsychologistshavefoundevidenceofalinkbetweenexcessiveIntern
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
关于期货市场的价格发现功能,以下表述错误的是()。A.市场参与者对未来价格变化
态度转变是在沟通信息与接收者原有态度存在差异的情况下发生的,对于威信低的传递者,
以代理权产生的依据不同,可将代理分为()。?A.越权代理 B.无权代理 C.
最新回复
(
0
)