首页
登录
职称英语
Once it was considered good to keep the car engine idle a minute or two foll
Once it was considered good to keep the car engine idle a minute or two foll
游客
2023-09-25
84
管理
问题
Once it was considered good to keep the car engine idle a minute or two following cold stars. Today, with modern technology, the opposite is true. An engine operating under road conditions will warm up faster and run more efficiently than one that is idling. Idling just burns gas (on average, about a gallon an hour).
When you have a full tank of gas, park the ear facing downhill is possible, this will prevent any gas from coming out of the tank. Parking in areas of less or no sunlight helps prevent the gas from steaming that would occur if you parked in the hot sun. Your car will stay cooler, too, and that means less gas consuming work for the air conditioner once the engine is started.
Stay away from wide-track tires if you want top mileage (耗油1升行强多的英里里程). Narrow-track tires produce less friction and thus rolling resistance. The same effect is achieved by adding three to five pounds above recommended pressure to each tire; while this won’t noticeably affect your ear’s sliding quality, it will increase tire life and gas mileage.
Check tire pressure often, especially when the weather turns cold. The difference between winter and summer tire pressure can be as much as eight pounds. This could cost you two miles per gallon. [br] According to the passage, keeping the engine run idly ______.
选项
A、will just waste gas
B、will make it work more efficiently
C、will warm it up more quickly
D、is necessary in cold weather
答案
A
解析
根据关键词run idly定位到文章第一段最后一句:Idling just burns gas.该句指出,让发动机空 转只会费油,故答案选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3044697.html
相关试题推荐
InEnglandrecentlythreeforeignerscametoabusstop.About5minuteslat
Whilepeoplemayrefertotelevisionforup-to-the-minutenews,itisunlikelyt
Whenthesteamenginewasinventedintheeighteenthcentury,itbeganoneo
Whenthesteamenginewasinventedintheeighteenthcentury,itbeganoneof
[audioFiles]audio_eham_j67_001(20082)[/audioFiles]A、20minutes.B、15minutes.C
InEnglandrecentlythreeforeignerscametoabusstop.About5minuteslate
Whomisthebookprimarilyaddressedto?Toforeignengineersorstudentsofeng
Whomisthebookprimarilyaddressedto?Toforeignengineersorstudentsofeng
Whomisthebookprimarilyaddressedto?Toforeignengineersorstudentsofeng
Thispracticebookisintendedforforeignengineersorstudentsofengineer
随机试题
[originaltext]Q:Howmuchistherentamonth?[/originaltext]A、$100.B、$113.C、
Manywomenfeeladditionalstresswhentheymustdecidewhattheyfeelisbe
WhichofthefollowingisNOTmentionedasoneofthepenalties?[originaltext]A
HumidityissointenseinsomepartsofthetropicsthatEuropeans______(发现他们没法忍
据统计到16世纪末,西班牙物价比16世纪初上涨了4.2倍,法国上涨了2.2倍,英
患者,男性,78岁。因突发心前区疼痛,疼痛难忍,并伴有胸闷憋气,来医院就诊,患者
A.肾俞、关元 B.阴陵泉、足三里 C.大椎、曲池 D.膈俞、血海 E.
布雷德绍认为,由专家学者、专业人士、政府行政官员评估而决定的需要是( )。A.
关于未成年工的保护措施,下列说法正确的是:()A.用人单位原则不得招用未满
下列关于反垄断法实施机制的说法中,不正确的是()。A.国务院反垄断执法机构根据
最新回复
(
0
)