首页
登录
职称英语
In 1995 about 700,000 robots were operating in the industrialized world. Over
In 1995 about 700,000 robots were operating in the industrialized world. Over
游客
2023-09-25
75
管理
问题
In 1995 about 700,000 robots were operating in the industrialized world. Over 500,000 were used in Japan, about 120,000 in Western Europe, and about 60,000 in the United States. Many robot applications are for tasks that are either dangerous or unpleasant for human beings. In medical laboratories, robots handle potentially dangerous materials, such as blood or urine samples(尿样). In other cases, robots are used in repetitive, unchangeable tasks in which human performance might degrade over time. Robots can perform these repetitive, high-precision operations 24 hours a day without fatigue. A major user of robots is the automobile industry. General Motors Corporation uses approximately 16,000 robots for tasks such as spot welding(点焊), painting, machine loading, parts transfer, and assembly. Assembly is one of the fastest gnawing industrial applications of robotics. It requires higher precision than welding or painting and depends on low-cost sensor systems and powerful inexpensive computers. Robots are used in electronic assembly where they load microchips on circuit boards.
Activities in environments that cause great danger to humans, such as locating sunken ships, cleanup of nuclear waste, exploring for underwater mineral deposits, and active volcano exploration, are ideally suited to robots. Similarly, robots can explore distant planets. NASA’s Galileo, an unmanned space probe, traveled to Jupiter in 1996 and performed tasks such as determining the chemical content of the Jovian atmosphere.
Robots are being used to assist surgeons in installing artificial hips, and very high-precision robots can help surgeons with delicate operations on the human eye.
选项
A、Robots
B、Uses of Robots
C、Development of Robots
D、Advantages of Robots
答案
B
解析
根据文章的整体意思来做。第一段通过举例说明机器人使用的数目、领域、条件等等。第二段强调机器人使用的环境。选择项中A项Robots太笼统,而此处文章很具体;C项意思与文章不沾边;D项意为“文章讲机器人优点”,但综合全文,优点是讲了一些,但没有完全侧重这一方面。所以B项正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3043563.html
相关试题推荐
Divingispopularallovertheworld.Itisusuallydoneintheocean,butdi
Withthedevelopmentofartificialintelligence,robotswilldosomementalWork
Chinaisoneofthe______countriesintheworld.A、developedB、developingC、rich
Never______seensomanypeoplecooperatinginsuchanevent.A、istheworldB、h
Whichofthefollowingisthebesttopicaboutthisarticle?[br]Therobotscan
"Avoidtherush-hour"mustbethesloganoflargecitiesallovertheworld.
"Avoidtherush-hour"mustbethesloganoflargecitiesallovertheworld.
"Avoidtherush-hour"mustbethesloganoflargecitiesallovertheworld.
Lifeexpectancyisrisinginmuchoftheworld.Butdoctorsareseeinganoth
Lifeexpectancyisrisinginmuchoftheworld.Butdoctorsareseeinganoth
随机试题
InEnglandrecentlythreeforeigngentlemenapproachedabusstop.Theystud
WhendothepeoplecelebratetheValentine’sDay?PeoplecelebratetheValentin
[originaltext]Fromtheancienttimes,marriagehasbeenanimportantpartofma
地下汽车库室内最远工作地点至楼梯间的距离依条件不同而不同,当未设和设有自动灭火系
一6岁男孩,出生后有紫绀,6个月后紫绀明显,平时喜欢蹲踞,哭泣时有突发呼吸急促和
女性,21岁,发热头痛2周,昏迷2天。脑脊液压力增高,脑脊液外观微混,静置后有薄
小便频数,色清,量多,伴腰膝冷痛者,见于A.膀胱湿热证 B.小肠实热证 C.
如图1,该古典园林运用了()的造景方法。 A.借景 B.障景 C.框景
尿毒症性脑病的主要发病机制下列哪项是错的A、脑水肿 B、呼吸衰竭 C、电解质
A.大量白色泡沫状痰 B.大量脓性痰,有分层 C.大量粉红色泡沫痰 D.痰
最新回复
(
0
)