首页
登录
职称英语
Anchor’s Care at home services offer a full range of personal care assistance
Anchor’s Care at home services offer a full range of personal care assistance
游客
2023-09-22
85
管理
问题
Anchor’s Care at home services offer a full range of personal care assistance as well as help with domestic tasks to support you with the activities of everyday life.
We ensure that you retain your independence and quality of life, helping you to stay in your own home for as long as it suits you. Whether you need a little help around the house or more extensive home care, we are here to help with individually-tailored support.
We have been providing home care for over 20 years and therefore know how important it is to feel completely comfortable with any care worker that comes into your home. And we understand that looking for a care worker can often be a source of real anxiety and concern.
We select our care workers for their skill, reliability, and professionalism, and ensure they are trained to deliver a first class service. Once placed, our care workers are regularly assessed to ensure that they continue to constantly deliver high quality care. [br] Why does Anchor’s Care regularly assess its workers? To ensure they constantly deliver ________.
选项
答案
high quality care
解析
为什么Anchor’s Care家政服务公司定期对其员工进行评估呢?由短文最后一句话“Once placed,our care workers are regularly assessed to ensure that they continue to constantly deliver high quality care.”可知,该公司这么做是为了确保他们始终保持高质服务。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3037104.html
相关试题推荐
Apersonisgenerallybelievedtoachievepersonalgrowthwhen______.[br]70.
Apersonisgenerallybelievedtoachievepersonalgrowthwhen______.[br]Whe
Apersonisgenerallybelievedtoachievepersonalgrowthwhen______.[br]In
Normally,atthebeginningoftheschoolyear,theStudentServicesofunive
Normally,atthebeginningoftheschoolyear,theStudentServicesofunive
Normally,atthebeginningoftheschoolyear,theStudentServicesofunive
Abusinesslettershouldbewritteninaformalstyle______inapersonalone.A
TracysaidtheworkwouldbedonebyJuly,______personallyIdoubtverymuch.A、
Theconceptofpersonalchoiceconcerninghealthisimportantbecause______.[br
Theconceptofpersonalchoiceconcerninghealthisimportantbecause______.[br
随机试题
Furtherinformationis______fromyourlocalelectricityshowroom.A、possibleB、
[originaltext]M:Whichcoatdidyoufinallydecidetobuy?W:Well,Iwouldhav
______arealsoknownastheContinentalDivide.A、TheRockyMountainsB、TheAppal
2014年12月5日,教育部对研究生参加“三助一辅”工作做出规定,指出培养单位要
建筑结构按8、9度抗震设防时,下列叙述哪项不正确?()A.大跨度及长悬臂结构
《上市公司国有股权监督管理办法》规定国有股东所持上市公司股份间接转让时,上市公司
药品的特殊性不包括A.安全性 B.质量重要性 C.两重性 D.专属性 E
内痔病人预防便秘的措施中,无关的是A、多饮水、多吃蔬菜 B、忌酒和辛辣食物
《变电运维管理规定》:下雨时对房屋渗漏、排水情况进行检查;雨后检查地下室、电缆沟
根据《环境影响评价技术导则声环境》,下列关于环境噪声监测执行标准的说法,正确的是
最新回复
(
0
)