首页
登录
职称英语
We try to ensure that GFL Solid Waste Haulage (清运) Division is a company tha
We try to ensure that GFL Solid Waste Haulage (清运) Division is a company tha
游客
2023-09-21
72
管理
问题
We try to ensure that GFL Solid Waste Haulage (清运) Division is a company that acts safely and responsibly at all times and in all places.We never tolerate any conduct that puts our customers and the communities we serve at risk.At GFL, safety is more than a program; it is a core value of our company.GFL is equally committed to improving the environment for the future of the communities we live in and we serve.We believe that our services play an essential part in improving the environment and we are always mindful of having the most cost-effective waste management solutions for our customers.
We are committed to the safety of our workers and have programs in place to continually upgrade our worker safety and environmental practices.We have highly qualified staff, we use the best available equipment and we are fully committed to keeping our workplace safe and the environment clean.
Over the past years, service requests have changed dramatically from basic waste disposal to comprehensive waste management or "green" programs.Our new "green" waste management program is now gaining respect and popularity in the community.
For more information, contact GFL at cssupport@gflenv.com. [br] What can we learn about the company’s new "green" waste management program?
选项
A、The quality of waste management has become worse.
B、The program is becoming more and more popular.
C、Waste management has remained unchanged.
D、More workers are involved in the program.
答案
B
解析
根据题干中的关键词new ”green” waste management program定位到文章第三段第二句。定位句指出,“绿色"废物处理项目正在社区赢得尊重,受到欢迎。B)中的becoming more and more popular是对定位句中gaining…popularity的同义转述,因此可以确定B)“项目变得越来越受欢迎”为本题的答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3033679.html
相关试题推荐
Whatisthenameofthecompany?______________________________________Company.
Whatisthenameofthecompany?______________________________________Company.
JobAdvertisementOurcompanyisSunlifeIns
______greatlossesinthefinancialcrisis,thecompanycloseddownlastyear.A
Idecidetoleavethecompanynextmonth,whereI______forexactlythreeyears
Isuggestedthathe(refuse)______theofferproposedbythatcompany.refuse
Intheopeningparagraph,youshouldavoid______.[br]Inordertoensuresmoot
Thenumberofpeopleinourcompany______everyyear.A、riseB、raiseC、risesD、ar
CORT,aBerkshireHathawayCompany,istheworld’slargestproviderofrental
Uptonownoone(choose)______totakeonthistaskbythecompany.hasbeench
随机试题
Whatdoyouknowaboutthelecture?[br][originaltext]F:Thelecturewillstar
Nobodybutdoctorsornursesandthose______byDr.Hu______toenterthepati
【31】[br]【35】[originaltext]Lecturer:We’regoingtolooktodayatsomeexp
Secondhandsmokeisaccountablefor42,000deathsannuallytononsmokersin
IfoursolarsystemhasaHell,it’sVenus.Theairischokedwithfouland
LandingaJoboftheFutureTakesaTwo-trackMindA)Ifyou’reg
关于单价合同中工程量计算的说法,正确的是( )。A.单价合同应予计量的工程量是
在建筑室内采用“吸声降噪”的方法,可以得到以下哪种效果?()A.减少声源的噪
喷射混凝土厚度要求每10延米至少检查一个断面,再从拱顶中线起每隔()凿孔检查一
下列关于资本补充的表述,错误的是()。A.补充一级资本较常用的方式有发行
最新回复
(
0
)