首页
登录
职称英语
Supermarkets are trying out new computers that make shopping carts more intel
Supermarkets are trying out new computers that make shopping carts more intel
游客
2023-09-18
32
管理
问题
Supermarkets are trying out new computers that make shopping carts more intelligent.
They
will help shoppers find cups or toilet soap, and keep a record of the bill.
The touch-screen devices are on show at the Food Marketing Institute’s exhibition here this week. "These devices are able to create value and get you around the store quicker, " said Michael Alexandor, manager of Springboard Retail Networks Inc. , which makes a smart cart computer called the Concierge.
Canadian stores will test the Concierge in July. A similar device, IBM’s " shopping buddy, " has recently been test-marketed at Stop & Shop stores in Massachusetts. Neither device tells you how many fat grams or calories are in your cart, but they will flash you with items on sale. The idea is to make it easier for people to buy, not to have second thought that maybe you should put something back on the shelf.
People can use a home computer to make their shopping lists. Once at the store, a shopper can use a preferred customer card to start a system that will organize the trip around the store. If you’re looking for toothpicks, you type in the word or pick it from a list, and a map will appear on the screen showing where you are and where you can find them.
The devices also keep a record of what you buy. When you’re finished, the device figures out your bill. Then you go to the checker or place your card into a self-checkout stand and pay. Of course, the new computerized shopping assistants don’t come cheap. [br] We can learn from the last paragraph that______.
选项
A、the Concierge is cheaper than the Buddy devices
B、average stores prefer the Concierge to the Buddy devices
C、shop assistants with computer knowledge are well paid
D、intelligent shopping carts cost a large sum of money
答案
D
解析
由题干中的the last paragraph定位于文章最后一段,由Of course,the new computerized shopping assistants don’t come cheap可以看出,对应的正是选项D中的cost a large sum of money,故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3025855.html
相关试题推荐
AnewpollshowsthatpeoplebelievethatcomputersandtheInternethavema
AnewpollshowsthatpeoplebelievethatcomputersandtheInternethavema
AnewpollshowsthatpeoplebelievethatcomputersandtheInternethavema
[originaltext]M:Look,it’sfulloftraffichere.(6)Isthistheshoppingdistri
IntheUnitedStates,peoplemaygotodifferentshoppingplacesaccordingt
IntheUnitedStates,peoplemaygotodifferentshoppingplacesaccordingt
IntheUnitedStates,peoplemaygotodifferentshoppingplacesaccordingt
IntheUnitedStates,peoplemaygotodifferentshoppingplacesaccordingt
AnewpollshowsthatpeoplebelievethatcomputersandtheInternethavema
AnewpollshowsthatpeoplebelievethatcomputersandtheInternethavema
随机试题
[originaltext]M:IhaveanappointmentwiththeDeanofstudentsattwoo’clock.
Iamverycarelessbynature,andImakeatleastoneblunderalmosteveryday.A
以下关于地铁车站施工主要工法的适用条件,说法错误的是( )。A.适合多种不同类别
有关小儿腹腔镜手术,下列哪一项是不正确的A.胆囊结石多为小结石,易被挤入胆总管
交谈是医患之间最主要的沟通方式,在交谈时应尽量避免用问句,引导话题( )
患者,女性,31岁。因大厦失火,浓烟滚滚,导致头面部烧伤入院。患者鼻毛烧焦、口腔
下列关于麦考莱久期的说法,正确的有()。 A.附息债券的麦考莱久期小于
下列保险规划的做法中,不恰当的有()。 A.富翁家庭为在家太太购买巨额人身意
有的中学生为家长的奖励而努力学习,这种动机属于()。A.直接近景性动机 B.
关于商业银行总分行制度的说法,正确的有()。A.是所有商业银行都实行的制度
最新回复
(
0
)