首页
登录
职称英语
It is clear that some people who participate in exercise training will de
It is clear that some people who participate in exercise training will de
游客
2023-09-18
51
管理
问题
It is clear that some people who participate in exercise training will develop injuries to their bones, muscles, and joints (关节).Despite unfounded reports in the mass media of extremely high injury rates among adult exercisers, there have been few good studies of exercise injuries in populations.One of the difficulties in performing such studies has been the need to identify both the number of cases and the number of people at risk for injury.In other words, it is difficult to know the number of individuals injured and the total number of individuals exercising in the population.But these two figures are necessary in order to calculate (统计)true injury rates.Normally, injury is defined as an accident that causes a person to stop exercising for at least one week.The best available studies on injury rates show that about 25 to 30 percent of adult runners become "injured" (based on the above definition)over the course of a year.More serious injuries include those for which the injured person seeks medical care.If only they are considered, injury rates are much lower, perhaps in the range of 1 percent per year.
Little is known about the causes of exercise injuries.One factor that has been linked to injury is the amount of exercise; for example, individuals who run more miles are likelier to be inured than those who run fewer miles.Factors such as age, sex, body type, and experience have not been shown to be associated with risk of injury.It seems logical that structural abnormalities , sudden increases in training intensity, and types of equipment used are likely to be related to injury risk.However, data to support these opinions are not available. [br] What is the writer’s attitude towards high injury rates among adult exercisers reported by the mass media?
选项
A、Positive.
B、Indifferent.
C、Negative.
D、Reserved.
答案
C
解析
根据文章第一段的第二句可知,作者认为大众传媒中对成年锻炼者高受伤率的报道是无根据的(unfounded),也就是说作者并不相信成年锻炼者的受伤率有传媒报道的那么高。故选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3025086.html
相关试题推荐
Whydomanypeopledislikecitylife?Becausetheyfeel______oflivinginthe
Whydomanypeopledislikecitylife?Becausetheyfeel______oflivinginthe
Themotorvehiclehaskilledanddisabledmorepeopleinitsbriefhistoryt
Themotorvehiclehaskilledanddisabledmorepeopleinitsbriefhistoryt
Themotorvehiclehaskilledanddisabledmorepeopleinitsbriefhistoryt
Accordingtoarecentstudy,listeningtomusiciswhatmostpeopledotoeases
Theprojectisdesignedtoprovideyoungpeople______work.A、toB、forC、inD、wi
Thesefourintroductorytrainingcourseswillgenerallylasttwoorthreeho
Thesefourintroductorytrainingcourseswillgenerallylasttwoorthreeho
Hismotheraskshimtodomorningexercises,butheisnotusedto______early
随机试题
Thedriestcontinentsis______[br][originaltext]LECTURERGoodmorning.Thism
"Yourealizethatyouweredrivingat100mph,don’tyou?""No,officer,Imayno
Healwaysfeels(please)______whenhehasfinishedapieceofworkwonderfully
Whenmymother’shealthwasfailing,Iwasthe"bad"sisterwholivedfaraw
Moreandmorepeoplearetakingtheirtabletcomputerstobedtosurfthewe
关于舌咽神经、迷走神经的生理功能,下列选项错误的是A.共同支配舌后1/3味觉和腮
亲和层析的基本原理是A.固相和液相之间的吸附平衡B.固相和液相之间的分配平衡C.
购房者与商业银行签订《个人购房贷款合同》时,需要按借款额的()缴纳印花税。A:0
关于疼痛的说法,下列哪项是正确的A.婴幼儿对疼痛最敏感 B.随着年龄的增长,对
某工程项目需进口一批货物,FOB价格为25000美元,国际运费为100美元,运输
最新回复
(
0
)