首页
登录
职称英语
Only two major American film forms—the slapstick comedy and the western—with
Only two major American film forms—the slapstick comedy and the western—with
游客
2023-09-16
52
管理
问题
Only two major American film forms—the slapstick comedy and the western—withstood the effects of foreign influences throughout the 1920’s, when the entire film industry, was dominated by the European moviemakers. These forms were already immensely popular all over the world (there was no need to make them more "artistic" by following the latest European fashions), and they were at once too successful and too lowly to warrant such improvements-they were considered "just entertainment." They bore no weighty messages, inspired no cults and no schools of esthetics. But they delighted audiences, both here and abroad, because they were so purely and simply America. Unconsciously, they represented all that was best in America without the slightest trace of intention, of sermonizing. The ingenuity and eternal optimism of the cornices and the cowboys’ spirit of adventure as they rode the plains in search of the next frontier were enough to carry the message of the American dream to tired Europeans, to cramped city dwellers, to small boys, to people everywhere.
What did these films promise to European audiences disillusioned and exhausted by World War I? The humble always triumphed over their powerful adversaries, the weak outwitted the strong and always implied was a future of riches, freedom, and happiness for all. The world of the westerns was a simple place for men with the pioneer virtues of honesty, courage, a taste for adventure, and a quick trigger ginger; the world of the comics was a crazy place, but with a little faith and a little luck, it could be a wonderful place.
选项
A、too successful to need improvement
B、too lowly to warrant improvement
C、too insane to improve artistically
D、both A and B
答案
D
解析
在文章的第一段,作者实际上已给出了不须“提高”的理由,即美国电影很成功,也很通俗,因此不必“提高”,故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3019974.html
相关试题推荐
ThefirstAmericanpublichighschool,establishedinBostonin1821,wason
【S1】[br]【S7】have→has根据上一行末尾处没有an可确定本行中Americanmothers无误;only置于句首时,引起句子局部倒装,故将
AreAmericansbeautifulpeoplewithperfectteethandbodiessculptedbypla
[originaltext]Americanswhoremember"thegoodolddays"arenotaloneinc
[originaltext]Americanswhoremember"thegoodolddays"arenotaloneinc
EducationisanenormousandexpensivepartofAmericanlife.Itssizeisma
EducationisanenormousandexpensivepartofAmericanlife.Itssizeisma
EducationisanenormousandexpensivepartofAmericanlife.Itssizeisma
EducationisanenormousandexpensivepartofAmericanlife.Itssizeisma
EducationisanenormousandexpensivepartofAmericanlife.Itssizeisma
随机试题
______isregardedasthemostmeaningfulintellectualmovementoftheRenaissan
Ioncehadafriendthatwas【B1】______withterminalcancer,andthenewsth
承建单位为完成指定软件开发项目而设置的组织,()可能有:项目负责人、软件负责人
()的优点是:强大的技术支持,便于知识、技能和经验的交流;清晰的职业生涯晋升
关于剩余评估不动产的前提条件通常不包括( )。A.售价的预测和成本的预算必须合
女孩,10岁,发热伴咽痛1天,就诊外院拟诊为上呼吸道感染,口服三唑氮核苷口服液,
有关慢性肾炎的护理,错误的是A.遵医嘱长期用药 B.帮助患者制定合理饮食计划
关于房地产组合投资管理的描述,错误的是()A:组合投资管理的对象是由多种资产构成
从经济学角度来看,“薄利多销”和“谷贱伤农”这两个词的意思分别是()。A.提高价
根管再治疗工作长度的确定比较困难,原因如下,但应除外A.根管钙化 B.根管弯曲
最新回复
(
0
)