首页
登录
职称英语
[originaltext] A moment’s drilling by the dentist may make us nervous and up
[originaltext] A moment’s drilling by the dentist may make us nervous and up
游客
2023-09-14
92
管理
问题
A moment’s drilling by the dentist may make us nervous and upset. Many of us cannot stand Pain. To avoid the pain of a drilling that may perhaps last a minute or two, we demand some medicine that deadens the nerves around the tooth.
Now it’s true that the human body has developed its millions of nerves to be highly aware of what goes on both inside and outside of it. This helps us adjust to the world. Without our nerves and our brain, which is a group of nerves we wouldn’t know what’s happening. But we pay for our sensitivity. We can feel pain when the slightest thing is wrong with any part of our body. The history of torture is based on the human body being open to pain.
But there is a way to handle pain. The big thing in withstanding pain is our attitude towards it. If the dentist says, "This will hurt a little," it helps us to accept the pain. By staying relaxed, and by treating the pain as an interesting sensation, we can handle the pain without falling apart. After all, although pain is an unpleasant sensation, it is still a sensation, and sensations are the stuff of life.
选项
A、Pessimistic.
B、Optimistic.
C、Radical.
D、Practical.
答案
B
解析
由最后一句话可得知作者对疼痛的态度是乐观的:... although pain is an unpleasant sensation, it is still a sensation, and sensations are the stuff of life.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3012443.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Hello,sir.WhatcanIdoforyou?M:Hi,Ihavethiscassette
[originaltext]W:Hello,sir.WhatcanIdoforyou?M:Hi,Ihavethiscassette
[originaltext]W:Hello,sir.WhatcanIdoforyou?M:Hi,Ihavethiscassette
[originaltext]W:Hello,sir.WhatcanIdoforyou?M:Hi,Ihavethiscassette
[originaltext]WeknowthenthatintheUS,it’sthejobofCongresstoprop
[originaltext]WeknowthenthatintheUS,it’sthejobofCongresstoprop
[originaltext]AdeadlyinfectiousoutbreaksweptthroughasmallcityinZa
[originaltext]Oneimportantthingaboutartmovementsisthattheirpopular
[originaltext]M:Thanksforstoppingby,Ann.I’dliketotalktoyouaboutar
[originaltext]M:Thanksforstoppingby,Ann.I’dliketotalktoyouaboutar
随机试题
Waterforyourhomeisheatedbyelectricityorbygas.Ineithercase,thew
Manydevelopingcountriesarecurrentlyexpandingtheirtouristindustries.
关于光气候的说法,错误的是()A.光气候是指各地室外天然光状况 B.光气候
土方路基施工段落较短时,压实度要求点点符合要求,此要求为()。A.规定值 B.
工程项目施工过程中发生索赔事项,其索赔费用的计算方法有( )等。A、实际费用法
Newbornbabiescandiscriminatebetween
A.低效性呼吸型态:发绀、呼吸急促:与胸部疼痛有关 B.有受伤的危险:与视物不
某高层住宅楼(丙类建筑),设有两层地下室,地面以上为16层,房屋高度45.60m
—方当事人在紧迫或缺乏经验的情况下而订立的明显对自己有重大不利的合同属于因欺诈而
二十、男性,38岁,间歇性水肿10余年,伴恶心、呕吐1周。查血红蛋白80g/L,
最新回复
(
0
)