首页
登录
职称英语
An important new industry, oil refining, grew after the Civil War. Crude oil
An important new industry, oil refining, grew after the Civil War. Crude oil
游客
2023-09-12
35
管理
问题
An important new industry, oil refining, grew after the Civil War. Crude oil, or petroleum a dark, thick ooze from the earth had been known for hundreds of years, but little use had ever been made of it. In the 1850’s Samud M. Kier, a manufacturer in western Pennsylvania, began collecting the oil from local scapages and refining it into kerosene. Refining, like smelting, is a process of removing impurities from a raw material.
Kerosene was used to light lamps. It was a cheap substitute for whale oil, which was becoming harder to get. Soon there was a large demand for kerosene. People began to search for new supplies of petroleum.
The first oil well was drilled by E.L. Drake. In 1859 he began drilling in Titusville, Pennsylvania. The whole venture seemed so impractical and foolish that onlookers called it "Drake’s Folly". But when he had drilled down about 70 feet (21) meters, Drake struck oil. His well began to yield 20 barrels of crude oil a day.
News of Drake’s success brought oil prospectors to the scene. By the early 1860’s these wildcatters were drilling for "black gold" all over western Pennsylvania. The boom rivaled the California gold rush of 1848 in its excitement and Wild West atmosphere. And it brought far more wealth to the prospectors than any gold rush.
Crude oil could be refined into many products. For some years kerosene continued to be the principal one. It was sold in grocery stores and door-to-door. In the 1880’s and 1890’s refiners learned how to make other petroleum products such as waxes and lubricating oils. Petroleum was net then used to make gasoline or heating oil. [br] Why does the author mention the California gold rush?
选项
A、To explain the need for an increased supply of gold.
B、To indicate the extent of United States mineral wealth.
C、To describe the mood when oil was first discovered.
D、To argue that gold was more valuable than oil.
答案
C
解析
文章第四段中The boom rivaled the California gold rush of 1848 in its excitement and Wild West atmosphere.提到了“淘金热”。仔细阅读前后的句子,我们可以得出结论:这里是把“淘金热”和发现石油的狂热加以对比。而在四个选项中,只有c在意思和观点上与原文相一致。故本题的正确答案是C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3007653.html
相关试题推荐
In-ancientGreeceathleticfestivalswereveryimportantendhadstrongrelig
[originaltext]Oneimportantthingaboutartmovementsisthattheirpopulari
[originaltext]Oneimportantthingaboutartmovementsisthattheirpopulari
[originaltext]WhoisthemostimportantpersonintheUnitedStates?Someone
[originaltext]Educationissoimportantinthewholeworld.Everycountryta
[originaltext]Educationissoimportantinthewholeworld.Everycountryta
What’sthepublic’sopinionaboutnuclearindustry?[br]It’simpliedthat_____
What’sthepublic’sopinionaboutnuclearindustry?[br]Accordingtothepassag
What’sthepublic’sopinionaboutnuclearindustry?[br]Accordingtotheauthor
What’sthepublic’sopinionaboutnuclearindustry?[br]Themostimportantreas
随机试题
Completethesentencesbelow.WriteONEWORDONLYforeachanswer.[br]Graphic
First(reportedby)Spanishexplorersin1796,(theasphalt)inCalifornia’sLa
Idon’tfeelwelltoday;I’mafraid__________(我得打电话请病假了).Ihavetocallinsi
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledEd
计算机系统的主存主要是由()构成的。 A.DRAM B.SRAM
关于上市公司股票估值有关方法的表述中,不正确的是()。A.交易所上市不存
共用题干 Rainmaking1Theideaofrainmaking
案例三: 一般资料:求助者,女性,26岁,公务员。 案例介绍:四个月前求助者
在工程经济分析中,影响资金等值的因素有( )。A.资金额度 B.资金发生的时
利润表是反映企业在一定会计期间()的财务报表。 A.现金流入总额
最新回复
(
0
)