首页
登录
职称英语
[originaltext] People often miss meals because they get busy or are trying
[originaltext] People often miss meals because they get busy or are trying
游客
2023-09-08
92
管理
问题
People often miss meals because they get busy or are trying to lose weight. But how you skip meals, and the amount you eat at your next meal, can affect your overall health.
In recent months, (26) two new studies may help explain how skipping meals affects health.
The more recent study looked at what happens when people skip meals but end up eating just as much as they would in a normal day when they finally do sit down to a meal. The study, conducted by diabetes researchers, involved healthy, normal-weight men and women in their 40s. (27) For two months, the study subjects ate three meals a day. For another eight-week period, they skipped two meals but ate the same number of calories in one evening meal, consumed between 4 p. m. and 8 p. m.
The researchers found that skipping meals during the day and eating one large meal in the evening resulted in potentially risky metabolic changes. If the meal skippers persisted long term, it could lead to diabetes.
The study was notable because it followed another study earlier this year that found that skipping meals every other day could actually improve a patient’s health. In that study, overweight adults ate normal meals one day. This was followed by a day of severely restricted eating, when they ate about 400 or 500 calories a day -- the equivalent of about one meal.
After following the special dieting pattern for two months, (28) the dieters lost an average of 8 percent of their body weight, and they had lower cholesterol.
The conclusion, say the authors of the more recent meal-skipping study, is that skipping meals as part of a controlled eating plan that results in lower calorie intake can result in better health. However, skipping meals during the day and then overeating at the evening meal results in harmful changes in the body.
选项
A、It lasted for about two months.
B、It lasted for about three months.
C、It lasted for about four months.
D、It lasted for about five months.
答案
C
解析
文章中提到,最近的一项研究的试验对象是40多岁的健康、体重正常的男女,在开始的两个月中,他们正常进食,随后的八个星期中,他们只在下午4点至8点之间吃一顿。故本题答案为C 。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2997381.html
相关试题推荐
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthena
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthena
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthena
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthena
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthena
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweenthena
[originaltext]AbrahamLincolnwasborninKentuckyonFebruary12,1809.Wh
[originaltext]W:Hi,Larry,areyouwaitingtoseeProfessorJamison,too?M:Y
[originaltext]W:Hi,Larry,areyouwaitingtoseeProfessorJamison,too?M:Y
[originaltext]W:Hi,Larry,areyouwaitingtoseeProfessorJamison,too?M:Y
随机试题
IMF’sConcernaboutZimbabwe’sEconomyVocabularyandExpressionsInternational
[originaltext](22)Sometimesyourbiggestweaknesscanbecomeyourbiggeststren
Childrenaresensitivetodisapprovalandadjusttheirbehaviour______.A、accordi
Thenewspapermustprovideforthereaderthefacts,pure,objectivefacts.
(2013年) 如果被审计单位未纠正注册会计师在上一年度审计时识别出的值得关
基金招募说明书中最重要的信息为()。A.基金的运作方式 B.从基金资产
五行中具有“润下”特性的为A.木 B.火 C.土 D.金 E.水
血吸虫病虫卵结节的成分有A.上皮样细胞 B.多核巨细胞 C.淋巴细胞、单核细
必须进行法律审查的是()。A.对修改贷款合同条款内容 B.在“其他事项”中填
甲公司近年来受宏观经济形势的影响,努力加强资产负债管理,不断降低杠杆水平,争取在
最新回复
(
0
)