首页
登录
职称英语
[originaltext] Everyone enjoys the seaside. Beaches are ideal places for ga
[originaltext] Everyone enjoys the seaside. Beaches are ideal places for ga
游客
2023-09-08
88
管理
问题
Everyone enjoys the seaside. Beaches are ideal places for games, sunbathing and swimming. (29)A warm sun, a clean sea and a sandy shore are most people’s idea of the perfect holiday setting But Beyond these sunny, warm, shallow shorelines lie the cold depths of the sea. Here below the surface, where the sun’s rays and light quickly fade away, is a place as hostile to men as the black depths of space. Every 33 feet Below the surface the pressure on every inch of the human body increases by I atmosphere. (30)Down to 33 feet the body, s subjected to the same pressure we endure in the upper world without even noticing it--14.7 pounds to the square inch. At 600 feet down in the sea the pressure exerted by that great volume of water is over 280 pounds per square inch. The wonderful thing is that the human body can survive such pressure without ill effects. But pressure is not the only problem. There is also the cold and the dark ness. As you have just heard, the sun’s rays only reach a short way down into the sea. The water temperature falls and the light dints to complete blackness as you go lower down.
The sea is not an empty space--it is full of life, some forms of which are dangerous to men. (31) Of course the east problem of all is breathing. Every breath of air you take must be pumped to you from above or carried with you in tanks. You must be extremely careful when you come up again from the depths in order to avoid the painful and often deadly disease known as "the bends". When a diver only breathes compressed air, nitrogen builds up in his blood stream.
选项
A、33 pounds per square inch.
B、14.7 pounds per square inch.
C、600 pounds per square inch.
D、280 pounds per square inch.
答案
B
解析
细节辨认题 结合问题,找到关键词the normal pressure,on land,文章在第一段中间就提到了,人在陆地上所承受的压力是14.7 pounds to the square inch.因此本题选B项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2996818.html
相关试题推荐
[originaltext]Duringthepastdecadetherehasbeenamultifoldincreasein
[originaltext]Manyuniversitystudentsdislikehistorybecausethereislit
[originaltext]Ahouseisthemostexpensivethingmostpeoplewilleverbuy
[originaltext]W:Hello?M:Hello,Linda?W:Hello,Abruzzi.M:Look,whatarey
[originaltext]W:Hello?M:Hello,Linda?W:Hello,Abruzzi.M:Look,whatarey
[originaltext]W:Hello?M:Hello,Linda?W:Hello,Abruzzi.M:Look,whatarey
[originaltext]W:Youaretooyoungtosettledown.Whynotenjoyyourselffora
[originaltext]W:Youaretooyoungtosettledown.Whynotenjoyyourselffora
[originaltext]W:Youaretooyoungtosettledown.Whynotenjoyyourselffora
[originaltext]W:Youaretooyoungtosettledown.Whynotenjoyyourselffora
随机试题
Weallscreamforwater【C1】______thirsty.Butdoyouknowinveryhot,dryw
ItiscommonlybelievedintheUnitedStatesthatschooliswherepeoplego
Increasingly,overthepasttenyears,people—especiallyyoungpeople—havebe
Inwhichofthefollowingworkscanyoufindthepropernames"Lilliput","Brob
[originaltext]M:Hello.InternationalFriendsClub.CanIhelpyou?W:Oh,hell
[originaltext]FewpeoplecanstandforthespiritofearlierAmericaasmuc
Kodak’sdecisiontofileforbankruptcyprotectionisasad,thoughnotune
数字通信中,在计算码元速率时,信号码元时长是指()A.信号码元中的最短时长
A.甘草次酸B.甘草酸C.甘草黄酮D.甘草甜素E.阿魏酸甘草抗变态反应作用的成分
关于预期理论对利率的期限结构解释的说法,正确的是( )。A.随着时间的推移、不
最新回复
(
0
)