首页
登录
职称英语
[originaltext] Britain’s Dean Durrant and his wife Alison Spooner are the l
[originaltext] Britain’s Dean Durrant and his wife Alison Spooner are the l
游客
2023-09-08
95
管理
问题
Britain’s Dean Durrant and his wife Alison Spooner are the luckiest people in the world because (26)they produced two sets of "black-and-white twins" within seven years. A mixed-race couple who had one black and one white twin daughter seven years ago have described how they defied the odds and did it again.
The newly-born twins were named Miya and Leah respectively. Miya has her father’s black skin and Leah is white like her mother. When the first set of twins arrived in 2001, the couple were astonished to see that blueeyed, red-haired Lauren takes after her mother while (27) the older sibling Hayleigh has black skin and black hair like her father.
Alison Spooner told Sky News, "I honestly didn’t think it would happen again. I thought we would have two the same, either black or white, and I didn’t think we would have twins again for a start. That was a shock. "
Mr. Durrant said (27)he began to suspect they were different colors when second-born Miya arrived. He explained, "I was sure in my mind there was a difference but I didn’t, think it was as much as with Hayleigh and Lauren, but obviously it is."
Miya and Leah were delivered at Frimley Park Hospital at just 37 weeks of pregnancy. (28) The babies were taken to a special care unit because they were not breathing properly so it took five days for the parents to see them side by side.
Carol Cooper, author of a book on twins, said there was a two in a million chance of a second set of twins like the Durrant girls.
选项
A、They have four daughters.
B、They are from America.
C、The husband has red hair.
D、The wife is black.
答案
A
解析
文章说Durrant夫妇是世界上最幸运的人,因为在7年之内,他们生了两对双胞胎,而且每次都是一黑一白,由此可知Durrant夫妇有四个孩子。根据后面的内容可知她们都是女孩。故本题答案为A 。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2996614.html
相关试题推荐
[originaltext]Theinterpretationofdreamshasbeenafavoriteactivityof
[originaltext]Theinterpretationofdreamshasbeenafavoriteactivityof
[originaltext]IfyouliveinacityinNorthAmericaorEurope,youhavepr
[originaltext]Today,I’llbetalkingabouttheinventionofthecameraand
[originaltext]Today,I’llbetalkingabouttheinventionofthecameraand
[originaltext]W:Withusnow,isMalcolmBricklin,CEOofVisionaryVehicles.M
[originaltext]W:Withusnow,isMalcolmBricklin,CEOofVisionaryVehicles.M
[originaltext]M:Didyoufeellikeyouneedmorehoursfromtheday?Well,Good
[originaltext]M:Didyoufeellikeyouneedmorehoursfromtheday?Well,Good
[originaltext]W:IthinkI’lltakemymothertothatFrenchrestaurantonMain
随机试题
•Readthetextbelowaboutnewpremises.•Inmostofthelines34—45,thereis
Tounderstandthemarketingconcept,it’sonlynecessarytounderstandthe
ADayinMyVeryWealthyLifeThefirstthingIdidjust
"Nonewtaxes."Thisisaquotewerememberthe1992【S1】__
求不定积分
下列对原发性下肢深静脉瓣膜功能不全的概述,错误的是A.指病变仅局限于下肢浅静脉,
在某班,甲同学受父母离异影响,由一个自觉学习的好孩子变得上课容易走神、不按时完成
下列关于租赁用途的表述,错误的是( )。A、承租人应当按照租赁合同规定的用途
根据我国《传染病防治法》规定,肺结核要求A.发现后12h内上报B.发现后24h内
与鲑降钙素合用,有可能急速降血钙,出现严重低钙血症的是A.维生素D B.钙剂
最新回复
(
0
)