首页
登录
职称英语
[originaltext] In 1858, a British scientist named William Farr set out to
[originaltext] In 1858, a British scientist named William Farr set out to
游客
2023-09-07
48
管理
问题
In 1858, a British scientist named William Farr set out to study the "marital condition" of the people of France. He divided the adults into three categories: the "married", consisting of husbands and wives; the "unmarried", defined as the bachelors and spinsters who had never married; and finally the "widowed", those who had experienced the death of a spouse. (29)Using birth, death and marriage records, Farr analyzed the death rates of the three groups at various ages. The work, a groundbreaking study that helped establish the field of medical statistics, showed that much more unmarried people died from disease than the married. And the widowed, Farr found, lived worst of all.
Farr was among the first scholars suggesting that there is a health advantage to marriage. Married people, the data seemed to show, lived longer, healthier lives. "Marriage is a healthy estate," Farr concluded. "The single individual is more likely to be wrecked on his voyage than the lives joined together in marriage."
(30) While Farr’s own study is no longer relevant to the social realities of today’s world because his three categories don’t include couples living together, gay couples and the divorced, for instance, his finding about the health benefits of marriage seems to have stood the test of time. (31)Although better health among the married some times simply reflects the fact that healthy people are more likely to get married in the first place, scientists have continued to prove the "marriage advantage": the fact that married people, on average, appear to be healthier and live longer than unmarried people.
选项
A、Healthy people are more interested in getting married.
B、Happy people do not always get married.
C、Married people may not be in love with each other.
D、Married people’s kids may not provide care in old years.
答案
A
解析
细节推断题。问题考查什么可以作为“婚姻是一项健康资产”的不利证据。文中提到,尽管已婚人士更健康有时只能表明健康人群首先就更可能结婚,科学家们还是一直在证明婚姻的好处。文中的让步状语从句就表明它是一个负面例子,因此“健康人群首先就更可能结婚”是“婚姻有利健康”的反面,所以A)正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2994218.html
相关试题推荐
[originaltext]WelcometotheFourWindsHistoricalFarm,wheretraditionso
[originaltext]WelcometotheFourWindsHistoricalFarm,wheretraditionso
[originaltext]Asatradition,workersincompaniesarealwaysrequiredtow
[originaltext]Asatradition,workersincompaniesarealwaysrequiredtow
[originaltext]Didyouknowthatvegetablescanbetrickedintogrowinginc
[originaltext]W:Doyoulikethedress?M:Iloveit.W:Idesigneditmyself.
[originaltext]W:Doyoulikethedress?M:Iloveit.W:Idesigneditmyself.
[originaltext]W:Excuseme,Inoticedyou’rereadinganelectronicsmagazine.D
[originaltext]M:Wherehaveyoubeen?Iwasjustabouttogiveuponyou.F:So
[originaltext]M:Wherehaveyoubeen?Iwasjustabouttogiveuponyou.F:So
随机试题
Themaintopicofthenewsitemis[br][originaltext]
You’dbettermakeyourowndecision______you’vegrownup;youshouldn’talways
[originaltext]Thereisnodoubtthatadults,andevenhighlyeducatedadult
TopicOnCelebrityMakingMistakesForthispart,youareallowed30minut
选择“编辑>颜色设置”命令,会弹出“颜色设置”对话框,在CMYK弹出菜单中选择
抽样风险指的是()。A.审计程序可能不适应审计目标的要求 B.审计人员不能发
2018年10月,位于市区的某生产企业(增值税小规模纳税人)将其一处闲置厂房转让
下列不属于社区文化教育功能的是()A.认同作用 B.归属作用 C
运维人员应接受相应的()培训,经考试合格上岗。安全知识教育和电气知识$;
A(X,Y)~N(0,0,1,1,0),X~N(0,1),Y~N(0,1),E(X2+Y2)=E(X2)+E(Y2),E(X2)=D(X)+(E(X))2。
最新回复
(
0
)