首页
登录
职称英语
A late surge in university applications is putting extra pressure on sixth-
A late surge in university applications is putting extra pressure on sixth-
游客
2023-09-07
81
管理
问题
A late surge in university applications is putting extra pressure on sixth-formers to achieve top grades in their exams.
Figures out today show almost an 8 per cent increase-about 42,000-in applications for full-time study at university, the biggest in eight years, with many of the applications received in December and January. The recession and rising unemployment have been blamed for the increase.
The high number of applications will mean that pupils who are offered places on popular courses, or at prestigious universities, who do not attain their predicted grades will have less room for tactic.
Adults hoping to retrain are also fuelling the boom: the number of applications from candidates aged over 24 rose by 12.6 per cent. This is despite a withdrawal of funding for people wanting to retrain in a different sphere, by studying an equivalent or lower qualification than one they already held.
Universities and higher education groups welcomed the increase in applications but criticised the Government for restricting places and funding.
Wes Streeting, president of the National Union of Students, said: "It is hugely encouraging to see a record-breaking number of applications to Britain’s universities, but we remain concerned about the number of places available as a result of the cap on numbers imposed by the Government. While Some had speculated that demand would fall, applicants of all ages are clearly making the correct assessment that it is better to invest now in their education and training."
"We understand the pressures on public finances, but the Government must also make the right long-term decisions. It is surely better to bear the cost of additional university places now than to shoulder the burden of long-term unemployment later."
Diana Warwick, chief executive of Universities UK, which represents vice-chancellors, said: "Applicants are making informed choices and thinking carefully about the value of higher education."
"With the increase in mature applicants, it is encouraging that people are looking to upskill during a difficult time for the jobs market."
"We call on government to ensure that this growth is matched with continued financial support," she added. [br] What did the government do with the funding for the people who wanted to retrain?
选项
答案
The government withdrew the funding
解析
第4段第2句虽然没有提到withdrawal of funding由谁来实施,但结合第5段可以推断withdrawal of funding是政府行为,根据题目的提问方式,原文中的名词withdrawal应表达为动词形式withdrew。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2993180.html
相关试题推荐
Avegetablecropexpertadvised______(将这些蔬菜放置在可以接受八到十小时日晒的地方)aday.puttingt
HarvardUniversity,breakingwithamajortrendincollegeadmissions,will
HarvardUniversity,breakingwithamajortrendincollegeadmissions,will
HarvardUniversity,breakingwithamajortrendincollegeadmissions,will
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefi
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefi
Shehasappliedtotheuniversity______(延长她对牛津大学的访问时间).foranextendedvisitt
Underpressurefromanimalwelfaregroups,twonationalscienceteachers’a
Underpressurefromanimalwelfaregroups,twonationalscienceteachers’a
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefi
随机试题
___________(如果我是你),Iwouldhaveacceptedsuchanoffergivenbythemanager.If
[originaltext]M:I’mworriedaboutthoseclassesImissedwhenIwassick.W:I
Telecommutingsubstitutingthecomputerforthetriptothejob--hasbeenha
中国饮茶的传统可以追溯到公元前3000多年,但“下午茶”的概念却是到17世纪中叶(themid17thcentury)才在英国出现的。当时那里时兴的
房屋建筑施工图需要依据()规定绘制的工程图样。A.建筑制图国家标准 B.设计
下列十二经脉流注次序中,哪项是错误的A.肾经至心包经 B.肝经至胆经 C.心
能引起红斑狼疮样症状的降压药物是A、普萘洛尔 B、卡托普利 C、硝苯地平
根据《劳动法》等相关规定,对女职工的特殊保护包括()。A.对妇女劳动就业方面的
习近平总书记强调,第二批党的群众路线教育实践活动要更加注重分类指导,针对不同层级
2019年5月份某企业支付税控设备维修费并取得发票,该企业会计核算时的借方科目是
最新回复
(
0
)