首页
登录
职称英语
[originaltext] Many children act in TV shows. They work several hours every
[originaltext] Many children act in TV shows. They work several hours every
游客
2023-09-05
75
管理
问题
Many children act in TV shows. They work several hours every day, so cannot go to a regular school. How do they get an education?
In Hollywood, where many TV shows are made, about forty teachers give lessons for the children in the shows. They teach wherever their pupils are working.
The teacher’s job is very important. She is responsible for making sure that the child works only the permitted hours each week. She is also responsible for making sure that the child learns the required subjects. She makes sure, too, that the child gets enough rest and play, along with his education.
Child actors are required to attend classes twenty hours each week. California law says that they must be taught from September to the middle of June. If they do not get good marks in school, they are not permitted to continue working on the TV show.
TV children are usually good pupils, and most of their teachers like this special kind of work. Their classes are held in many interesting places. Sometimes the "classroom" is a Mississippi riverboat. Sometimes it is the inside of a spaceship. Often the pupils become famous stars.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. Why can not TV children go to a regular school?
31. What is not the teachers’ responsibility to the child actors?
32. What can we learn from the passage?
选项
A、TV children are famous stars.
B、TV children have classes everywhere.
C、TV children get education all the year round.
D、TV children are interested in visiting different places.
答案
B
解析
选项均为有关TV children的完整句子表明,本题考查参加电视剧演出的儿童的事实状况。短文末尾部分提到Their classes are held in many interesting places…a Mississippi riverboat…the inside of a spaceship,B)是对其的同义转述,故为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2988176.html
相关试题推荐
Recentlyanumberofcaseshavebeenreportedofyoungchildren______aviolent
Fivechildren______beforefirefighterscouldputouttheblaze.A、ponderedB、pe
Whenchildrencallaboy"foureyes",becausehewearsglasses,theyarespeakin
Childrenallovertheworldstartputtingwordstogetherat________thesameag
Wehadtositthroughseveral________lecturesandinfactwedidnotlearnanyt
Johncomplainedtothebooksellerthattherewereseveralpages______inthedic
Thereisa______amongteachersthatchildrenshouldhaveabroadunderstanding
Thefoodwasdivided______accordingtotheageandsizeofthechildren.A、equa
Smallchildrenusuallyliketo________theirmothersandtheywillcryloudlyif
Parentstakeagreatinterestinthe______questionsraisedbytheirchildren.A
随机试题
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsu
Thegirl’svoicewassolowthatwecould______hearher.A、seldomB、almostC、only
Manypeoplehavethesameorasimilardreammanytimes,overeitherashor
消防设备电源状态监控器日常保养项目包括()等。A.设备外观 B.接地测试
被称为“雨巷诗人”的是()A.李金发 B.冯乃超 C.徐志摩 D.戴望舒
食品中所含能量和营养素能满足人体需要的程度被称为该食品的()A.营养价值
植酸可促进锌的吸收。( )
教学孟浩然《过故人山庄》,教师要求学生回顾学过的五言律诗,下列符合要求的是(
A.药品名称B.用法用量C.生产批号D.批准文号E.规格中药制剂内包装标签内容不
智力发展的关键期( )。A.1~3岁 B.2~3岁 C.3~7岁 D.7
最新回复
(
0
)